A röszkei gyűjtőpontnál körülbelül ötszáz illegális bevándorló van – jelentette az M1 aktuális csatorna tudósítója a helyszínről hétfő reggel.

A gyűjtőponton komplett sátortábor alakult ki, tábortüzek égnek a sátrak között, és akinek nem jutott sátor, a földön, pokrócokba és hálózsákokba bugyolálva vészelte át az egyébként nagyon hideg éjszakát. A legtöbben pokrócokat, hálózsákokat kérnek az önkéntesektől, ezek mellett orvosi segítséget, mert sok a lázas kisgyerek az utóbbi időszak hidege miatt, a sátrakból is egyre gyakrabban hallani köhögést.

Mióta feljött a nap, ismét érkeznek csoportok a gyűjtőponthoz. A rendőrség folyamatosan viszi a migránsokat a hétvégén megnyitott új és a régi regisztrációs pontra.

Az M1 hírfolyamában az M1-es autópálya hegyeshalmi határátkelőjéről jelentkező tudósító azt mondta, az autósor folyamatosan halad, és egyelőre nem tapasztalják a jelét annak, hogy az osztrák fél lezárná a határt. Migránsokat sem láttak az út szélén.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Sajnos egy gyereknek nem is kell fizikálisan betegnek lennie, hogy felmenjen a láza... elég egy stressz, vagy a fáradtság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.