Az MTI újabban (hogy, hogy nem) rendszeresen és kritika nélkül szemlézi a hivatalosan magánvállalkozásként működő, valójában és nem titkoltan Orbán Viktornak készített új bulvár-propagandalapot, a Magyar Időket.

Ebben szerdán azzal riogatattak, hogy a menekültek között megbújva terroristák lepik el Európát. Mindezt oknyomozással nem különösebben bajlódva, közösségi oldalakon fellelhető fotókra és bárki által írhatott kommentekre alapozva. A gyenge uszításról az Index hamar ki is derítette, hogy hazugságokat tartalmaz. Mai számában a Magyar Idők ismét nekifeszült a témának – amit az MTI ismét hozott – és rátettek még egy lapáttal.

Orbán lapja visszaszólt a brutális gyilkosokat simogató ballib médiának

Az újság szerint a balliberális médiák "azt az interneten szerveződött szíriai csoportot próbálják lejáratni, amelynek tagjai keresztényként testközelből megtapasztalták az iszlám terroristák mellett a kormányellenes felkelők részéről is, hogy milyen hitükért szenvedni és meghalni" – hangzik a magyarázat.

Vagyis a Magyar Idők pontosan ismeri egy Facebook-oldal lájkolóinak kilétét, vallási hovatartozását, kommentelőinek előéletét? Kizárt. Viszont aki nyomtatott lapban olvas efféle internetes veszedelmekről, annak úgyis bármit be lehet adni.

A lap által megszólaltatott szakértők szerint egyébként komoly biztonsági kockázatot jelentenek a tömegesen érkező illegális bevándorlók, amivel valószínűleg sokan egyetértenek. Ettől azonban még az is tény, hogy a Magyar Nemzet ellen indított Magyar Idők már az első lapszámaiban is az, aminek szánták, csak még gátlástalanabbul: egy rajongói lap a kormánynak, ami a látszatra sem ad, és ködös feltételezéseket állít be tényként.

A mai vezető címe pedig: "Brutális gyilkosok a balliberális média hősei."

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezt a szennylapot a taho gecin kivul olvassa barki mas?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mate03
@izo:Arany bogaram! Az a hülye aki reggel felhúzta a cipődet! A roma polgármesterről volt szó! Arra reagáltam!
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
mate03
@izo:! Mi van tökike!?Lassan kitiltanak!?Nem csoda, a hülyeséged mindenkinek fáj!
izo
@mate03: Az arany bogaramért és ki kéne tiltani!
mate03
@izo! Próbálkozz meg vele! Hátha sikerül!: ! Az aranybogarammal,csak dicsértelek!
Toby
@mate03: Rendes vagy, az aranybogaram helyett, büdösbogaramat is írhattál volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.