Az MTI újabban (hogy, hogy nem) rendszeresen és kritika nélkül szemlézi a hivatalosan magánvállalkozásként működő, valójában és nem titkoltan Orbán Viktornak készített új bulvár-propagandalapot, a Magyar Időket.

Ebben szerdán azzal riogatattak, hogy a menekültek között megbújva terroristák lepik el Európát. Mindezt oknyomozással nem különösebben bajlódva, közösségi oldalakon fellelhető fotókra és bárki által írhatott kommentekre alapozva. A gyenge uszításról az Index hamar ki is derítette, hogy hazugságokat tartalmaz. Mai számában a Magyar Idők ismét nekifeszült a témának – amit az MTI ismét hozott – és rátettek még egy lapáttal.

Orbán lapja visszaszólt a brutális gyilkosokat simogató ballib médiának

Az újság szerint a balliberális médiák "azt az interneten szerveződött szíriai csoportot próbálják lejáratni, amelynek tagjai keresztényként testközelből megtapasztalták az iszlám terroristák mellett a kormányellenes felkelők részéről is, hogy milyen hitükért szenvedni és meghalni" – hangzik a magyarázat.

Vagyis a Magyar Idők pontosan ismeri egy Facebook-oldal lájkolóinak kilétét, vallási hovatartozását, kommentelőinek előéletét? Kizárt. Viszont aki nyomtatott lapban olvas efféle internetes veszedelmekről, annak úgyis bármit be lehet adni.

A lap által megszólaltatott szakértők szerint egyébként komoly biztonsági kockázatot jelentenek a tömegesen érkező illegális bevándorlók, amivel valószínűleg sokan egyetértenek. Ettől azonban még az is tény, hogy a Magyar Nemzet ellen indított Magyar Idők már az első lapszámaiban is az, aminek szánták, csak még gátlástalanabbul: egy rajongói lap a kormánynak, ami a látszatra sem ad, és ködös feltételezéseket állít be tényként.

A mai vezető címe pedig: "Brutális gyilkosok a balliberális média hősei."

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezt a szennylapot a taho gecin kivul olvassa barki mas?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toby
Nyilasújság ! A csubakka nyalogatására !

"Vagyis a Magyar Idők pontosan ismeri egy Facebook-oldal lájkolóinak kilétét, vallási hovatartozását, kommentelőinek előéletét?"

Ez a lényeg, a qrményfosás határtalan, hazudni nem kerül semmibe !
Yoda69
Ezt a szennylapot a taho gecin kivul olvassa barki mas?
CQNL
A lényeg, hogy a ti vezető címeitek és ti hazug faszságaitok tök rendben vannak!
Csizmás Kond
...tehát csak az ellenzéki média az igazi...huba...:)
Toby
@CQNL: Mi van trágár tróger ? ide is beltoltad a mocskos, alpár, 4 osztályos, szennyes, büdös pofádat ? Ninckváltással ?
A gondozód hol van - főfosóka ?
Toby
@Yoda69: Közpénzből megy, nem számít !
bakegya
@Toby: ez az új jelmeze...az újmagyar időkre.
Freewolf
Tegyük hozzá, hogy a Népszava és a Népszabadság ordas hazudozásait és ferdítéseit nem említik meg!
Yoda69
@Freewolf: Peldat!
Tolj ide egy linket ahol hazudoznak.
Vagy te hazudsz, ahogy szoktal.
nyanya001
@Yoda69: Ezéért fizetik a Lendvay utcába !
DR Eric CARTMEN
Ez a püffedt lát egyáltalán a hasától ??
Toby
@bakegya: Az ám a helyzet, hogy ez a büdös poloska (CQNL) a rasszizmusát, piszkos nagy aggódással leplezi és ebben a formában igyekszik támogatókat szerezni a rasszizmusához !
Átlátszó a deblje, mint a síküveg !
Toby
@Freewolf: Te mindig szarba maradsz, amikor eljön a bizonyítás ideje ! Vajon miért ?
izo
@Yoda69: A linkek:nol.hu/ . Gyengébbek kedvéért az egész ballibsi média hazudik!
bakegya
@Toby: mert destruktív és az is szarik rá már aki itt nincs is.
világlátó
Segítsetek, mert nem találom az ellenzékhez sorolható politikusok és médiák állás foglalásait szinte sehol. Az nem lehet hogy nincs valamiféle normális, tisztességes , becsületes véleményük az ország jelen helyzetéről, a gazdaságról, felépítményről, az ország megítéléséről Európában és a világban.
Az nem lehet hogy nincs egy közös nevezőre hozott javaslatcsomagjuk a közeli és a távolabbi jövőről!
Az nem lehet hogy bedobták a gyeplőt a rohanó lovak közé és lesz ami lesz !
Nem kellene valahol ebben az országban összegyűjteni néhány tucat gondolkodót, akikkel közösen kialakítható egy tisztességes álláspont, amit gyorsan a világ elé kell tárni, had tudják meg hogy van Magyarországon még remény a normalitáshoz való visszatérésre.
Kétszer is meghallgattam O.V.-t a nagyköveteknek tartott előadását, ott , akkor hallottam, értettem és be kell vallanom elfogadtam a sajátos magyar álláspontot, bár a megvalósíthatóságát, a határ zárás, a szept. 15. -től életbelépő törvények megvalósítását, érvényesítését már akkor sem tudtam elfogadni, sőt döntő többségét kifejezetten károsnak gondoltam, gondolom ma is.Azóta a világsajtót figyelve látom hogy még mindig nincs reális képe, víziója szinte senkinek az újkori népvándorlás megállításáról, az eredeti állapotok visszaállításáról.
Azt viszont látom, hogy az emberi aljasság, a hazug képmutatás szinte tobzódik, gonosz számítások kísérik a sok ezer szerencsétlen ember útját és szenvedését, a menekült és gazdasági bevándorló pontos értelmezése körüli cinizmust, a népvándorlás tömegei iránti ellenszenvet, a vélt és gerjesztett ostoba félelmeket, a kormány ellenséges magatartását, a NE GYERTEK !! felszólítást. Igen én is azt mondanám legszívesebben, hogy ne gyertek ! mert csalódni fogtok. Itt csak folyamatosan kifosztanak benneteket, előre több generáción keresztül. Sőt vissza toloncolnak benneteket. Ne gyertek! Harcoljatok otthon, tegyetek rendet otthon. Mi pedig segítsünk nekik de okosan. Mi keresztyének, gazdagok, európaiak és magyarok.
eugen4402
Azt a piszkos rohadt anyját a ballib médiájának! Ezek itten simogatják a brutális gyilkosokat. Ezek a Fidesz-székház őrzését is jogerősen elitélt, börtönből szabadult gyilkosra bízza (miközben simogatja őket)... Ja az a Fidesz volt? Akkor itt volt a brutális azeri gyilkos, a ballib média azt is hazaengedte!!! Ja, az is a Fidesz volt?!? Mégis mi a lópéniszről pampog ez az állat???
nyanya001
@eugen4402: Az izó féléket ( sajnos nem kevesen vannak ) muszáj megtéveszteni
különben nem marad szavazóbázisa !
Freewolf
@Toby: Olvasd azt a két szennylapot! Ott a bizonyíték!
eugen4402
@nyanya001: Ritkán kapom fel ennyire a vizet, most látom, még egyes- és többes számot is kevertem erős felindulásban. És tényleg, már osztódással szaporodnak: a tömeghipnózis egyre jobban teljesít. Hiba miatt pardon...
Toby
@Freewolf: Mire bizonyíték ? Ismét böfikéztél egyet és az utolsó a szádban maradt !
Rózsika Hatházi
@világlátó: Azért, ne aggód magad halálra! Ma reggel hallottam egy bizonyos tévében (na nem a királyiban), hogy újabb 300 millió forintot különítettek el a Szíriában kiteendő plakátokra.
Toby
@Rózsika Hatházi: Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy melyik cimbi nyomdájába esnek be a milliárdok, mert aki a saját és a családja életét, vagyonkáját félti, annak plakát utcákat is készíthetnek, akkor is eljön.
Csak a TEK által utcaőrzött csubakka nem észleli a realitásokat.
Rózsika Hatházi
@Toby: Miért hasonlítod a zorbánt csubakkához? Az egy tök jó fej volt.
Toby
@Rózsika Hatházi: Lehet, hogy e tágyban hiányosak az ismereteim, de úgy tudom, hogy a csubakka, egy közép-amerikai ( vagy dél-amerkai ? ) szőrös kis vérszívó állatka, kutya mérrtű ( a mexikóiak szerint kecsekvért fogyaszt ! ) nem földi eredetű a vélekedések szerint !
Orbánc hasonlóan vérszívó, de nem a kecskevér a mániája és vélhetően szntén nem földi eredetű, mert a levegőben jár !
Ja és a csubakka nem b****a el a közpénzt stadionokra és más, idióta hobbira !
Ja és a MANYUP-pénzt sem nyulta le !
Lepényleső
KI játszott össze a baltás gyilkossal,hogy az hősként szabaduljon?
justhpeter
@Toby: Most gyűjtsük össze Orbán bűneit visszamenőleg ? Honnan lesz annyi emberünk ? Meddig fog tartani ez annak a nyolc és fél millió normális magyarnak ?
Toby
@justhpeter: Áááá...lehetetlenre ne vállakozzunk, próbáljuk inkább a jót összeszedni, ha semmi, akkor semmi !
mate03
@izo: ! Szerinted ebben mi a hazugság!?
mate03
@Freewolf: ! Komolyan mondom,egyre jobban sajnállak! Már guvad a szemed az erőlködéstől.
izo
@mate03: Ezt írtam neked: A megyei lapban te h@legyerek!Neked nem az igazság számít!?" Nincs szinkronban a válaszod!
mariaberta
@Freewolf: A Magyar Nemzetet és a Magyar Hírlapot kihagytad!!!
kakaósbögre
@Toby: baszki,az nem csubakka hanem Chupachabra,ejtsd:csupakabra :D
Yoda69
@izo: Nagyon izzadsagszagu a probalkozasod, es gyerekes a mentalitasod. Hany eves vagy? Elmultal mar 18? Vagy csak az IQ-d tul alacsony. Ezt csak te tudhatod.
Freewolf
@mate03: Nekem nem kell erőlködni! Nem vagyok liberális!
izo
@Yoda69: Akinek nem tetszik a ballibsi média hazugsága annak az IQ-ja alacsony, így mInden érv nélkül! Ez a ballibsi felsőbbrendűség hahaha, csak azt nem veszitek észre nagyon elenyésző a támogatottságotok!
patkószeg
Azt gondolom, hogy itt az ideje orvost váltani, Viktor. Mielőtt nagyobb baj lenne.
mate03
@Freewolf: Ahogy a farkas képedet látom,nem is csodálkozom! Mert egy liberális,vállalja az arcát,nem bújik ,álca mögé!
mariaberta
@Yoda69: IQ? Olyanja nincs, és azt sem tudja, az mit jelent.
mate03
@izo:! Tudod egyáltalán,hogy mire válaszoltál!? A tegnapi 15,25-ös irományodra válaszoltam!
Yoda69
@izo: Elenyeszo? A vilag demokratikus feleben liberalis demokracia van. Csak ez az egyetlenb jarhato ut.
Amit te is orban hordad kepvisel az a semmibe visz. Vagy persze a ha kinai kommunizmust, vagy arab diktaturat akarsz, azt is megkaphatod.
Eszleny.
teuton
@izo: Tehat ha a hülyek vannak többsegben es hülyesegeket hirdetnek, söt hülyeseget követelnek meg mindenkitöl, az rendjen valo?
teuton
@izo: Talan a fentebbi kerdesem kellen a Yoda69-nek feltenned. meg azt, hogy a baltas gyilkost ki is engedte el a testverekhez, hogy kitüntetett höst csinaljanak ott belöle? De a halalbüntetesröl (mindenfele EU-jog ellenere!) azert lehet populisztikusan diskuralni, hogy a Jobbikot megelözzek...
Rózsika Hatházi
@Toby: tegnap 18:52. Valóban hiányosak az ismereteid. A közép-amerikai kutyaszerű a chupacabra, a Csubakka pedig a "Csillagok háborúja" című filmnek az egyik szereplője. Ja, és a jó oldalon állt. Egyébként, sztem a chupakabra is egy olyan valami, amiről mindenki beszél, de senki sem látta. Amolyan helyi legenda. :)))
karma1
@Toby: Csubakka a Csillagok Haborujaban volt,...:o))) Ott viszont olyan edi volt...:o)))
Toby
@karma1: Húúúúúú...de igazad van, azonnal utánanézek annak a mexikói szőrös, kecskevért szívó lénynek !
Toby
@karma1: Köszönöm a helyreigazítást !

Megvan ! CHUPACABRA a kis szőrős vérszívó ! Ahol,eddig csubakka volt, oda kéretik behelyettesíteni a chupacabrát!

Köszönöm - karma1 !
Toby
@kakaósbögre: Köszi, közben gugliztam egyet és valóban így van !
verőce21
"Brutális gyilkosok a balliberális média hősei."
Karakosban az ISIS emberei ártatlan gyermeket fejeztek le és eltemették. Egyes csöppségek fejét pedig póznákra tűzték.

“A szenvedésünk az európai és nyugati kereszténység sorsának az előszele” – nyilatkozta augusztusban az olasz származású Corriere della Sera-nak Amel Shamon Nona, moszuli káld érsek, akinek iraki közösségét verte szét az ISIS!
karma1
@Toby: Denagyonigazad van, mi akkor is megertettuk, hogy ki volt a Te csubakkad...:o))
izo
@mate03: Azt a @Yoda69-nek írtam nem neked te h@legyerek!
izo
@Yoda69: Magyarországon megbukott! Arról a sok hazugságról beszél a demokratikus felén PL: Irak ellen háború hazugsággal, amit Cameron beismert , arab tavasz ami következménye a migráns áradat.Milyen menekült az akinek Ausztria sem jó, sőt már Németo sem!Hazugság hazugsághátán ez a te liberalizmusod!
izo
@nyanya001: tegnap 1601 Ez rád vonatkozik fordítva DK-s szavazóbázisos!
Yoda69
@izo: Csak azt tudom mondani valts csatornat es ne csak a fidesz-tevet bamuld. Mondjuk CNN kezdetnek.
Nalunk a demokracia bukott meg mert az emberek bedoltek egy hazug populista szemfenyvesztonek. Sajnos ido kell amig rajojjenek hogy tevedtek, es csak a liberalis demokracia adja a kiutat.
Irak, Husszeint meg kellett allitani mielott atom vagy vegy haboruba sodorta volna a vilagot. Ez var az ISIS-re is, es minden diktatorra.
izo
@Yoda69: Te meg ne csak az ATV-t nézd! Iraknak nincs atomfegyvere, de Izraelnek van!
Yoda69
@izo: Izrael nem fenyeget senkit, viszont oket a fel arab vilag fenyegeti. A nacik mar nem... :)
izo
@teuton: Tehát mindenki hülye csak te vagy okos!
izo
@Yoda69: A palesztinokat is csak a keblükre ölelik és falat sem építenek!
Toby
@izo: Amennyiben attól kéne tartanom, hogy bármikor rakéta érkezhet hivatlanul az udvaromba, én sem ölelgetném keblemre a "petárdás" jópofizót ! Sőt...
mate03
@izo:Arany bogaram! Az a hülye aki reggel felhúzta a cipődet! A roma polgármesterről volt szó! Arra reagáltam!
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
mate03
@izo:! Mi van tökike!?Lassan kitiltanak!?Nem csoda, a hülyeséged mindenkinek fáj!
izo
@mate03: Az arany bogaramért és ki kéne tiltani!
mate03
@izo! Próbálkozz meg vele! Hátha sikerül!: ! Az aranybogarammal,csak dicsértelek!
Toby
@mate03: Rendes vagy, az aranybogaram helyett, büdösbogaramat is írhattál volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.