Lajstromba veszik, kiket lehet elvezényelni Budapestről. Alig két nappal azután, hogy Hende Csaba honvédelmi miniszter a miniszterelnökkel folytatott elmérgesedett vita során lemondott, minden korábbinál drasztikusabb intézkedések kezdődtek a honvédségen belül.

Forrás: index.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Úgy látszik Hende, valahol szerzett magának gerincet!
Katonai bevetéshez nem volt hajlandó asszisztálni.
human
A kerítés, a szórólapok miatt a migránsok előre feltételezhetik, hogy ha elkapják őket nem tudnak majd tovább jutni, visszatoloncolják őket (a nem menekültek esetében ez jogos is). Ezért várható, hogy fokozódni fog az ellenállás az eljáró egyenruhásokkal szemben.
36
Nem tudom van-e a határ lezárása, és szigorú ellenőrzése és a jövő héten kezdődő, "Határozott fellépés" nevű hadgyakorlat között összefüggés. Az amerikaiak, 150 járművel és 550 katonával érkeznek. Közúton. A Magyar Honvédség is megkezdte a kitelepülést, Hódmezővásárhely és Baja környékére.
Az lett mondva, hogy a hadgyakorlat figyelmeztetés az oroszoknak.
Csak a dátumok és események egybeesése furcsa nekem.
justhpeter
Ha az idei költségvetéssel fognak nekivágni ennek a kalandnak, rövid séta lesz.
36
@justhpeter: Pedig, földrajzilag még szélesedhet a történet. Sok migráns visszafordul Röszkéről. Lehet hogy Horvátország az új útvonal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.