Balog Zoltán miniszter bökte ki, hogy több ezer üldözött egyiptomi és iraki keresztény kapott magyar állampolgárságot 2013-14-ben. Semmilyen részletet nem árulnak el, de ezek után végképp érthetetlen a kormány menekültpolitikája. A történet hosszú lesz, de ugye azt is elhiszi mindenki, hogy éppen most mosogattam el vacsora után?

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Aha, szóval a csürhe kondában az emberség, a humanitás az titok ! Nehogy a csókos jobbikos horda megsértődjön ?
Inkább egy szó sem igaz az egészből, úgy vélem !
Hofipisti
Balog szerint "... a családok nemzetbiztonsági átvilágításon estek át."
Érdekes történet lehet! Nyilván az illetékesek kiutaztak néhány hónapra Egyiptomba, Irakba, s "világítottak", ezért aztán nem maradt idejük arra, hogy pl. Andy Vajnát is egy kicsit meg(át)világítsák.
Netán valami olyasmiről van szó, hogy ezek az újabban magyar állampolgárok is a "Rogán-trükk" alapján megváltották néhány kis magyar kincstárjegy vásárlásával a hozzánk való utat, ami "jó cselekedetet" most a lelkész úr Istennek tetsző - és a kormányt, az országot mosdató - cselekedetként kikotyogott?
nyanya001
Ha bemondásra elhisszük, hogy minden a magyar törvények szerint ment, a nemzetközi egyezményekkel akkor is akad egy kis probléma. Az ENSZ menekültügyi főbiztossága szóvivője az RTL Klubnak nyilatkozva azt mondta, hogy a Magyarország által is aláírt menekültügyi egyezmény nem engedi meg a mazsolázást a menekülteket között. Márpedig Balog szavai szerint a kormány vallási alapon szelektált.

Amikor az RTL rákérdezett Balognál, hogy miért csak keresztényeket fogadott be a kormány, Balog azzal válaszolt a riporternek:

“Ez probléma Önnek?”
Nem hinném, hogy ez a probléma, hanem az, hogy hazudtok mint a vízfolyás !
kakaósbögre
a "fideszes" a "hazug" szinonímája.meg a tolvajé...
justhpeter
Ezek szerint egy év alatt ennyit trógerodott a kormány.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.