A kormánypárt sajtóirodája ezt pénteken arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy Ferenczi István, az LMP országos elnökségi tagja azt mondta, menekültügyben a kormány nem végezte és nem végzi el a feladatát, és csak azért nem alakult ki nagyobb katasztrófa, mert az önkéntesek, a civil szervezetek és az egyházak teszik a dolgukat.

A Fidesz közleménye szerint az LMP-s politikus állításai nem igazak és rosszindulatúak. "Schiffer András pártja egy követ fúj a baloldallal, ugyanazt a bevándorláspárti politikát folytatja" – fogalmaznak.

Magyarországon megfelelő a migránsok ellátása – írták –, aki törvénytisztelő módon bemegy a kijelölt befogadóállomásra, az teljes ellátást kap, aki azonban megtagadja az együttműködést a magyar hatóságokkal, arról a magyar állam nem tud gondoskodni.

A Fidesz szerint Schiffer András, Tóbiás József és Gyurcsány Ferenc mindenkit beengedne az országba és az Európai Unióba. Ez elfogadhatatlan, Európa nem képes mindenkit befogadni – tették hozzá.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Köszönjük, fidesznyik ! Az osztrák nő videója bemutatta a "mefelelő migráns-ellátást"
Magatoknak hazudtok, vagy nekünk, vagy mindegy ?
verőce21
A Nickelsdorfi kamionparkoló, mennyivel jobb, mint a keleti pályaudvar?
hol vannak a igényesen megépített sátrak?

Miránk fújoltak nyugati sajtóban hogy micsoda embertelenek vagyunk hogy kint éjszakáznak az emberek a keleti pályaudvar előtt...
Lesznek-e hírek amik majd leszólják Ausztriát hogy miért ez a tehetetlenség? és az embertelenség?
Yoda69
Korulbelul ugy megfelelo, mint ahogy 42 ezerbol meglehet elni.
Ismerjuk jol a fideSSes hazugsag aradatot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.