Magyarország az európai uniós polgári mechanizmuson keresztül kér segítséget a menekültválság kezeléséhez – közölte pénteken Mina Andreeva, az Európai Bizottság szóvivője.

 A szóvivő felsorolta, hogy Magyarországnak matracokra, ágyneműre, lepedőkre, takarókra és fűtőberendezésekre van szüksége.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
@Hellcat: Nem feltétlenül kell a segítség, de akkor fázni fognak szegény menekültek..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Eriksson: A " Nem hát senki nem tudja kezelni." mondatomban nem volt irónia...csak, hogy tisztázzuk. így talán másként értelmezed amit írtam.
Eriksson
@verőce21: Hát ezek a görögök! Van képük kiállni saját hazájukért, kultúrájukért, ahelyett, hogy hagynának szétverni mindent amit több ezer év alatt megalkottak.
sentinel216
Elő kellene keríteni néhányat - ha még élnek - a régi sereg "zupás" ellátó tiszthelyettesekből! Bármit előkerítettek, elintéztek. Pár óra alatt akár egy ezrednyi újoncnak jutott, étel, felszerelés, ruházat, ágynemű, fekvőhely. Ha felemelték a hangjukat, még bukfencet is hányt a kopasz. Ezeket a népeket is rendbe kapnák egy - két szóból.
mate03
@Hellcat:! Gyurcsány a kezdet kezdetén,azt mondta, hogy az Uniótól kérjünk segítséget a válság kezelésére! Ha rá hallgatnak,sokkal kevesebbe került volna az országnak! De Viktornak,kuruckodni támadt kedve!Mit értek el a plakátokkal? Mire lett jó a kerítés!? Fölösleges pénz pocsékolás! Ezt mind a mi zsebünkből fizetik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.