A magyarok nem akarják, hogy a világméretű népmozgás megváltoztassa Magyarországot – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten, a Hősök terén, a Készenléti Rendőrség Határrendészeti Igazgatóságának állományába kinevezendő több mint 860 próbaidős rendőr ünnepélyes eskütételén.

A magyarok rendben, békében és biztonságban akarnak élni, nem akarnak káoszt – hangoztatta a kormányfő. A próbaidős rendőröknek Orbán Viktor azt mondta: "önök kultúránk, életformánk és szuverenitásunk védelmezői", meg kell védeniük Európát, Magyarországot és annak határait.

Orbán: Magyarország maradjon így!

Azt kérte tőlük, hogy legyenek emberségesek, de megalkuvás nélkül szerezzenek érvényt a magyar törvényeknek.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Orbán szerint az egyenruha alatt szív is van, nem csak izom... Neki meg a zakója alatt golyóálló mellény.. Ezek a fiúk még alig felnőttek.. Élettapasztalat nélkül odaküldeni őket: BŰN!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Agyalok rajta,mi végre ez a dacos magatartás,hogy menekűlt,megélhetési migráns,ide aztán nem,nem ,nem soha.
Érvek és ellenérvek szólnak,hogy igen ezt nem kellene gyakorlatba átűltetni magyarországon,de a mai magyar ellenzéknek egy lehetőséget,úgytetszik egyfajta kitörési pontot is jelenthetne,az általuk megnevezett diktatórikus kormányzás alól.
Hazánk az eu-nak netto befizetője,és nem tagja az eurozónának.Kb 54 ezer migráns letelepítése nem kis feladat,mert nekik,és mert egyébbként is összetartóbb népcsoport,a 22 ezres,44 ezres,vagy akár a minimálbér összegét bajos lenne megmagyarázni.Mikor vélhetően rokonaik e munkabér többszörösét keresik meg pár 100 km-el odébb.
Ha tehát az eu úgyhatározna,hogy shengenen belűl csak a közös fizetőeszköz képzelhető el a továbbiakban,úgy az eus minimált oda kellene adni az embereknek.úgy bedőlhet az olimpia álom,netán a kettes számű rezgető is.Fennáll a lehetősége a közös egységes kűlpolitikának is.
A magukat nagy ellenzéknek tartó demokraták tegyenek lépéseket,hogy euro zóna átlag minimál, euróban kifizetett minimál átlagbér megvalósúljon s ne csak talán 20 év múlva.Ez,ma minden migrációs elvándorlásnak sarkallatos pontja.Ellenkező esetben joggal gondolhatja bárki hogy csak a lopás bűnös diccsfénye hajtja őket a hatalom megszerzése felé.
No azért én sem vagyok tévedhetetlen,de eme gondolatisággal nem vagyok egyedűl.
1magyar
@kamazuka: A szerbek is évtizedekig együtt,szomszédként éltek velük de mi lett a vége?
Szrebrenyicai mészárlás pld.
Yoda69
@kamazuka: Irod: "A magukat nagy ellenzéknek tartó demokraták tegyenek lépéseket,hogy euro zóna átlag minimál, euróban kifizetett minimál átlagbér megvalósúljon s ne csak talán 20 év múlva"
Erre a mindenkori kormanynak van lehetosege. Viszont orban kijelentette Magyarorszagnak kifejezetten jo az alacsony munkaber, mert a multik igy idohozzak a gyaraikat, hogy olcson dolgoztassak a magyar rabszolgakat. Szavazz az ellenzekre hogy atvegyek a hatalmat a fideSStol, es akkor lesz lehetoseg EU-s fizetesekre is.
Yoda69
@kamazuka: Akkor miert nem a kormanyon kered szamon?
kamazuka
@Yoda69: Jelenleg a más szemléleten történő a lakosságra nézve előnyös az anyagiakat érintő változtatások,nem plotika,kormány érdek.Ma minden mögé görcsösen bebújva rámagyarázzák a tegnap még úgy tűnt, ma jobb lesz,de mára kiderűlt...
A változás örök,mindíg lesznek vannak új ötletek.
Te is lehetsz migráns,s véleményem szerint leszel is de más szemléletben.Más szemlélettel ,mint idehaza élőként mégis a hazai és a havonta kint megszerzett jövedelmet,magadénak tudhatod.Van egy matematikai képlet mellyel ez definiálható.
Hogy te nyugodtan élsz és tojsz nagy ívben a politikára,mert nyugaton ez megy,az itt elképzelhetetlen.
A tettszelgés és a görcsös hatalomféltés olyan méreteket öltött,hogy egyszerűen lenyomnak.
Majd mi! eldöntjük élhetsze a jobb színvonalon,vagy lehet e magasabb nyugdíjad.
Ez nem csak a jelenlegi kormányra nézve sajátosság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok