Szombaton még az MSZP is azon berzenkedett, hogy micsoda alávalóság egy ország határaihoz katonákat küldeni, ma már azonban az osztrákok sem tesznek másként.

Ausztria katonákat vezényel a határaihoz, akiknek feladata a menekültek humanitárius segítése lesz – jelentette be Werner Faymann osztrák kancellár hétfőn rendkívüli sajtótájékoztatón.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Az osztrákok legalább tudják majd váltani a katonáikat. Náluk hivatásos+sorköteles állomány van. Ebben a témában elég problémásnak látom a hazai helyzetet. Arról nem is beszélve, ha földrajzilag kiterjed a román, horvát és szlovén határszakaszra a migráció. A hazaárulással egyenlő tett volt a honvédség, és benne a határőrség leépítése. A határőrizet, szerintem amúgy sem rendőri feladat. Mocsok az, aki a fáradt rendőröket bárhol bírálja, vagy kigúnyolja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csa-csa
"ma már azonban az osztrákok sem tesznek másként."
na ugye! ez ellen nem berzenkedik az mszp???
wagabund
engem csak az érdekel, hogy ez a rengeteg katona hol fog szarni? az osztrákok is kiküldik őket a makkosba?
mert itt azt mondja a rendőr, hogy már kap enni, de a kulálás még mindig a szolgálati kukoricásban ...
asszem az emlékiratokban ez lesz a legszebb rész..

emléxünk ugye... amikor Shrek kijött a mesebeli klotyójából, a talpára volt ragadva egy könyvnek a lapja...na valahogy így van ez a kukoricásban is...csak itt más ragad a talpára.

sajnos ez nem mese..

:-(
Szeparepa-
@wagabund: Nyilván mobilwc-k vannak végig ahol szolgálatot adnak, továbbá az elhelyezési körletekben nyilván ki van alakítva, nem csak megfelelő mennyiségű wc, de minden más is, konyha stb... akár a zsaru, akár a katona, csak legvégső esetben, ha sürgős megy a dzsindzsásba nyilván... helyettük már eleve úgy is teleszartak mindent a muzulmánok... hely se nagyon lenne... ;)
rugacs
Mszp bajtársak nyilván úgy gondolják, osztrák katonák felvonulási is alávalóság. Már várom, mikor vetik a Faymann szemére. :-)
Persze biztos, hogy nem kurvaanyázik, sokkal inkább sájzézik. Ismerve a moráljukat valszeg már az első napon elkezdték :-)
Nem mintha a muszlimnak nem lenne tök mindegy, egyiket sem érti...
Toby nemzetközi címerét bezzeg ők is megértenék... :-)
Eriksson
@wagabund: @Szeparepa-: Az már biztos, hogy jövőre igen jó termés lesz a déli határvidéken. A gazdák pedig megússzák a trágyázást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.