Mit fetrengsz itt nyakra-főre ebben az esze-veszett háborúsdidban? Nem unod még a magyarok védelmét kiabálni? Miért nemzetieskedsz ennyire össze-vissza óbégatva, hogy milyen veszélyben vagyunk. Provokálsz mindenkit! Európát, meg az USA-t is, a hazai baloldali ellenzéket éppúgy, mint a civileket. Orvosokat, ápolónőket és pedagógusokat!

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@bencemacska: Hagy neki csak az jön le ,,bántcsák a Viktort,, eddig terjed a képessége, itt vége))))))))
bundi
@Freewolf: bocsik...de eat nem as asszad és as of tàmogató Iran és a ruszkik csinàljàk a felkelök ellen?... És az orszàg EPP azokat a fegyverszàllítmànyokat engedi át amikkel a ruszkik as asszadot pumpàljàk...vagy ez nem így van?
Freewolf
@bencemacska: A szólás, gondolat és vélemény szabadság égisze alatt olyan véleményt alkotok, amilyet úri kedvem diktál.A ballibek és most nem fogom az összes osztódással szaporodott formációt felsorolni nettó hazaárulást hajtanak végre. Akik támogatják őket, nem különbek! Nincs szükségünk erre a betolakodó masszára és a végén még Angie Merkel miatt a nyakunkon is maradnak! A baloldal mindig sajnálja a embereket, feltéve, ha nem a magyarság többségéhez tartoznak! Védik a bűnt, hiszen ki is dobta be a köztudatba a megélhetési bűnözést? Aki most ezzel a ballib formációval üvölt együtt, arról a véleményem az, hogy hazaáruló! Ezen nem is fogok változtatni, mert a felsorolt tények cáfolhatatlanok!
Arab orvos: ha megkapta a letelepedési engedélyt, bevándorolt lesz a státusza. Ha viszont elkezd reklamálni, hogy a menzán ne legyen disznóhús, lehet majd kivándorolt is!
bundi
@Freewolf: szerintem az követ el nettó hazaárulástaki egy diktátort szanbadít a népre...a hazára...egy maffiabirodalom kiépítését támogatja, és lelkesen tapsol hozzá...és szép csendesen átjátsza a hazája területét a diktátor és strómanjai kezére...tehát "arról a véleményem az, hogy hazaáruló! Ezen nem is fogok változtatni, mert a felsorolt tények cáfolhatatlanok!"...le a nyugdíjjal a szociális juttatásokkal a vezér stadionjait mindenhova...a nyugdíjmegtakarításokat a saját zsebeikbe...szüntessék meg a felsőoktatást...sőt a gimnáziumokat is...minek egészségügy...amikor van focipálya...műfüves...igaz kedves hazaáruló elvtárs...
dragonfly
@Freewolf: közel egy millió magyar meg azért vándorolt ki, mert nincs disznóhús a menzán...
bundi
@Freewolf: de egy példa a szomszédból...
Ki a hazaàruló... A szekusok a csau talpnyalói? Vagy a székelyek...akiket szivattak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.