A Demokratikus Koalíció aránytalannak tartja az illegális bevándorlókkal szembeni rendőri fellépést Röszkénél.

Vadai Ágnes, az ellenzéki párt alelnöke szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményében azt követelte, hogy "egy tucatnyi valóban erőszakos menekült" miatt a rendőrök ne támadjanak könnygázzal ártatlan nőkre és gyermekekre. A politikus az eseményeket "embertelen kormányzati politika mára beérett gyümölcseként" jellemezte.

A DK alelnöke a helyzetet úgy értékelte: több ezer kilométert végiggyalogolt, háborúból elmenekült emberek és éhséggel küzdő, kimerült rendőrök állnak egymással szemben az elhibázott menekültpolitika miatt.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Orbán ugyanazt teszi, mint anno Milosevics: előbb felhergelni a népet a másik nép ellen, utána bevetni a hadsereget. A szerbeket is akkor meg lehetett vezetni, most meg a magyarokat. Az emberiség soha sem tanul a történelemből...(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@manhatan:miből képzeled, hogy a zorbánnak kellene etetnie őket, mi? Vigyél a barátaidnak enni magad, igen hálás népség. Miféle felhergelésről beszélsz te? Milosevicset mikor rohanta le milliós arab siseresereg? Ő a saját népét irtotta te, hatan.
kkalman
Nem tudom, hogy Vadai Ági mit csinálna egy feldühített tömeggel szemben. Hogyan, milyen eszközzel védené meg magát, csendesítené le őket? Imával? Ráolvasással? Esetleg, mert muzulmánokról van szó, bográcsban főtt birkapörkölttel?
Főlökött
@kkalman: Pedig egyszerű :

"Vadai Ágnes: Szexi programra van szükség"

Tehát megmutatja bájait és szétszaladnak :)
Szeparepa-
Féligazság. Ha a létszámot nézzük valóban aránytalan, hiszen pár tucat muzulmán lázadozott, és randalírozott, pár száz tüntetett, a többi ezrek meg békésen üldögéltek... azonban a hatóságoknak fel kell arra az eshetőségre is készülni, ha az a pár ezer egyszer csak felkel és megindulnak mind... azt is vissza kellene tudni tartaniuk, ahhoz meg lehet hogy még kevesen is voltak... Ha az intézkedéseket nézzük, akkor is aránytalannak tűnik, hiszen könnygáz, paprika, vízágyú, gumibot, pár ember ellen; de ha azt nézzük hogy ez a pár ember, talán HÁBORÚBÓL JÖTT, harcedzett, talán maga is katona, talán gyilkolt is már, és MÍG A ZSARUK FEGYVEREI TUDATOSAN NEM ALKALMASAK EMBERÉLET KIOLTÁSÁRA, ADDIG A ZAVARGÓK TÁMADÁSAI ALKALMASAK ARRA, EGY MÉRETES KŐ VAGY BETONDARAB REPÜL A FEJNEK, ABBA BIZONY BELE LEHET DÖGLENI!!! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mintsem ugyebár a zsaruk páncélban, pajzzsal és sisakban álltak, és így is tucatjával sérültek meg... míg a randalírozók félmeztelenül voltak jobbára... Tehát Vadaiék tévednek... most nem szerencsés pampogni jobb lenne hallgatni, oké hogy "hivatalból" reflex szerűen támadnak mindent ami Fidesszel kapcsolatos és általában igazuk is van... de most sajnos nincs, továbbá ugyebár "szemkilövető" Fletó brigádjától eléggé ambivalens ez a kritika most amúgy is... nem kéne...
Freewolf
Vadai ismét megmutatta magyargyűlöletét. Ő simán ránk szabadítaná ezt az erőszakos hordát és aggódna azért, nehogy valamelyik megvágja magát miközben magyarokat gyilkol! Hogy nem tűnt még el ez a féleszű senkiházi?
JAJMÁR
Az a baj, hogy megint "átveréssel" éltek a rendőrök a menekültekkel szemben. Félrevezetés, átverés, becsapás... és egyéb nemtelen eszközök. Na, milyen ember a magyar? A tükörbe is kéne nézni néha, nem mindig csak szajkózni, amit a szánkba adnak.

Tévedés, nem akartak megtámadni minket ezek az emberek, csak tovább szeretnének menni. Az ezer fölötti tömeghez képest kissé lassúnak tűnhetett a napi 40 kérelem beadhatósága.

(Persze nem hiszem, hogy a rendőrök találták volna ki, ott helyben, hogy "tőrbecsalják" az embereket, és az újságírókat, és a boldogan átrohanó bevándorlókat, nőket, gyerekeket is jól agyba-főbe verjék, ők parancsot teljesítenek. Mégis, minket jellemez ez is, az egész magyarságot.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok