Ban Ki Mun elítélte, hogy a magyar rendőrök könnygázt és vízágyút használtak a migránsok ellen a Röszke-Horgos-i határátkelőnél. - Felfoghatatlan. Sokkoló volt látni, hogy bánnak ezekkel a menekültekkel – adott hangot megdöbbenésének a világszervezet vezetője. - Minden helyzetben tiszteletben kell tartani az emberek méltóságát és emberi jogait – idézi a BBC Ban Ki Mun szavait a magyar-szerb…

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: a.a
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a.a
Tisztelt Főtitkár Úr! Nekem pedig sokkoló volt látni, ahogy a migránsok tajtékozva kővel, vascsövekkel dobálják azokat az embereket, akik az Európa unió határát védik. Sokkoló volt, ahogy fiatal gyerekek felmásznak egy tetőre, és onnan hajigálják a betondarabokat, sokkoló volt látni hogy gyújtogatnak, sokkoló volt végignézni, hogy a több ezer kilométeren keresztül gyalogló "megfáradt" férfiaknak van erejük ilyen támadást végrehajtani. És még sokkolóbb volt, hogy a családjukat a harc elől menekítő férfiak csak úgy áthajítják gyermekeiket egy kerítésen.
kkalman
Ban Ki Mun! Megoldás? Nem vagyok fitymasz hívő, de ezt a helyzetet nehéz lenne másképp kezelni. Az más kérdés, hogy a kormány erőteljesen hozzájárult, hogy a helyzet idáig fajuljon.
nyanya001
Az ENSz egy sóhivatal!
Nekik is tudniuk kellett, hogy mekkora migráns tömeg indul meg
Európa belseje felé !
Előbb kellett volna felébredni és segítséget nyújtani
a leginkább terhelt területekre !
a.a
Tisztelt Főtitkár Őr, még egy gondolat ahhoz, amit kijelentett: "Minden helyzetben tiszteletben kell tartani az emberek méltóságát és emberi jogait" Hozzá kellene tenni azt is, hogy tiszteletben kell tartani azoknak az országoknak a törvényeit, ahol menekültként szeretné átvészelni azt az időszakot, amíg a saját országában háború dúl. (Azért ha riporter lennék, megkérdezném a tömegével érkező férfiakat, hogy ugyan miért hagyja hátra a családját? Nem félti a feleségét, a gyerekeit?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok