A magyar rendőrök megverték az RTS horgosi határátkelőnél forgató stábját és összetörték a felszerelésüket, hiába mondták, hogy az állami tévé munkatársai – írja az RTS portálja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
@nyanya001: És ez még csak a 2. nap. Remélem bírják idegekkel a rendőreink.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@JAJMÁR: Én is remélem. mert az én idegeim már nem bírják.
Mézike
@nyanya001: Meg nem erősített hírek szerint...
Január
Kérdés, hogy ezek a migránsok beleférnek- e abba az 1 milliós létszámba, amit Merkel a mai RTL Híradóban mondott. - mert akkor csak tovább kellene utaztatni őket. Vagy ez már a sokadik mézesmadzag csak? - és a migránsok balhéi csak fokozódni fognak.
Azért azt látni kell, hogy erőszakosan nem lehet sehová sem "hivatlanul" bemenni még nekik sem., mert "meghívót" nem tőlünk kaptak.
nezelodo
Melyik tv munkatársa lehet, aki beszólogatott a szerb kollégának? N1, vagy az M1? Egyre megy.
kkalman
Lesz e még rosszabb is! A szerb és egyéb sajtósok meg viseljenek jól látható jelzést a ruhájukon, hogy ők a sajtótó képviselői, valamint mindenkor kövessék a rendőri utasításokat.
dr. prédikátor
Na igen!!! Aki disznók közé keveredik azt megeszik a korpákok!!!Mégis mivel kellett volna várni a békésen kerítést döntő migránsokat??? Liliommal vagy rózsával???De lehet hogy ez csak gyerekcsiny???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.