Péntekre virradó éjszaka megkezdődött az ideiglenes műszaki határzár építése a magyar-horvát határon, a kerítést 41 kilométeren építik ki, és az első védvonal még a nap folyamán el is készül – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. 

"Ugyanazt az akciót kell végrehajtani, mint amit végrehajtottunk a szerb-magyar határon" – mondta a kormányfő, közölve, hogy több száz rendőrt és katonát vezényeltek a magyar-horvát határhoz.

Orbán Viktor arról is beszélt a rádióinterjúban, hogy a magyar hatóságok már fogtak terroristát. Mint fogalmazott,

"tudjuk, kik szervezték a magyar állammal szembeni támadást szerb területről".

Az illegális bevándorlás európai kezelésével kapcsolatban azt mondta: ma minden erőt arra kell összpontosítani, hogy az illegális bevándorlás utánpótlását megszüntessék, meg kell szakítani ezt "az üzleti láncolatot".

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Szépen kérem, tessék már elárulni (kiszivárogtatni), hogy "kik szervezték a magyar állammal szembeni támadást szerb területről", mert most tanácstalan vagyok. Ahogy régen volt a rádióban "Ki nyer ma?", mostantól kellene egy "Kit gyűlöljek ma?" című felvilágosító műsor a Kossuthon minden reggel 6-kor, amit 3 óránként meg lehetne ismételni miheztartás végett...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
TASzSz
@Knapp75: 1 Nem neked gyűjtöm!
2 Örülök hogy szakértő vagy! Ezért tisztellek becsüllek!
3 Kalkuláld be a mehamisított GDP jelentéseket!
4 Tisztelem a véleményed!
5 Én másképpen látom! Ezt tiszteld te!
Knapp75
@TASzSz: Pont arra vagyok kíváncsi, hogyan látod!

A GDP adatokat sosem hamisították, ezt is félreolvastad. Még félremérni is csak minimálisan lehet.
Ráadásul te az 1 főre jutó adósság tízszeresére növekedéséről írtál, mely képletben nincs is GDP, csak nominális (számszerű) adósság osztva a lakosság számával. ;)

Tényleg kíváncsi vagyok, mi alapján rendezel totálisan össze nem illő dolgokat (rágalmakat, gazdasági történéseket, kitalált számokat) "rendszerbe"!

Egyébként a "hamis GDP" keresésre az alábbi cikk ugrik be elsőnek a google-ben: :)
hircsarda.blog.hu/2013/02/09/gdp-csempeszeket_fogtak_zahonynal
TASzSz
@Knapp75: Nézd meg jobban a hsz-t, amit a Postabankról írtam! Felsorolás van benne! Ezután, ha felsorolok, majd külön sorokba írom!!!
Lepényleső
Akkor fogtatok ti terroristát amikor összeölelkeztetek?
Strong
@eszegfu: ...szerintem valamit nagyon félre értesz - amellett, hogy olyan értelmet próbálsz adni (olyan kifejezésekkel) az általam leírottaknak, ami köszönő viszonyban sincs a mondanivalóval...
részemről ennyi...
eszegfu
@Strong: 9:15 Pontosan ezt irtam: "lehet, hogy félreértettem" az általad leirtakat a mondanivalóddal! Egyáltalán nem kötekedésnek szántam, sőt a hsz-det sem annak vettem... azért is köszöntem meg a beszélgetést!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.