A Terrorelhárítási Központ (TEK) emberei elvittek egy bevándorlót Győrből, aki feltehetően részt vett a szerdai röszkei zavargásokban – hangzott el szombaton az M1 aktuális csatorna műsorában.

A helyszínről beszámoló tudósító azt mondta, Győrben reggel óta mintegy ezer migráns várakozott a vasútállomáson, hogy továbbutazhasson Hegyeshalomba.

Egy óra körül megjelentek a TEK emberei, és kiemeltek egy férfit a várakozók közül, aki feltehetően a szerda délutáni röszkei atrocitások résztvevője volt – tette hozzá.

Migránsok szerda délután bedöntötték az átkelőkaput a Röszke 2 határátkelőnél, és megpróbáltak bejutni Magyarországra. A köveket, fadarabokat, palackokat dobáló bevándorlókat a rendőrség könnygázzal és vízágyú bevetésével visszaszorította, és visszaállította a kerítést.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Ja, a zokostévé, meg a szupertek, bezzeg a focihulligånokat még fotó alapján sem tudják elkapni.
pbalage
szakállas volt? vagy esetleg az se volt felírva?
olyan dolog ez, mint a Nancy gyilkosa.
Mutatnak egy képet, nesze ez az komám.
Közben meg Rogán volt a gyilkos.
Ilyen egy faszkallantyú kormányt eddig csak félázsiában lehetett tapasztalni.
Vizual
@pbalage: Felmutatják, bárkit is fogtak el, mint terroristát!
Lepényleső
"...és zsebében egy nagy hatótávolságú rakétának látszó tárgyat találtak,melyet a rendőrség bizonyítékként lefoglalt." Valószínűbb,arról van szó,hogy rajtunk kívül kevés náció tűri,ha mogyorózzák. Egyébiránt,ha terrorista lenne,akkor nyilván olyan hülye,hogy felhívja magára a hatóságok figyelmét. Esetleg ő a csali,de akkor meg a környezetében
levőket kellene nyomon követni,nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.