Pár napja indult G. Fodor Gábor főszerkesztői felügyelete alatt az ellen-444. A lapnak eddig az izzadságszagú küszködésen kívül, hogy szuperfiatalosnak tűnjenek, még nem túl sokat sikerült villantania. De szerencsére ahol a szükség, ott a segítség: az állami hírügynökség már szemlézi is a három nyolcast a kormány kedvenc témájában, a menekültügyben.

Íme az MTI szemléje:

A felnőtt magyar lakosság 84 százaléka utasítja el azt az állítást, hogy aki ellenzi a bevándorlók befogadását, az rasszista lenne, a megkérdezettek mindössze 13 százaléka ért ezzel egyet – derült ki a 888.hu portál megbízásából készült közvélemény-kutatásból.

Az országos, reprezentatív, szeptember 10-15. között készült felmérés eredményei szerint a magukat baloldali választóként azonosítók 73 százaléka utasítja el az állítást, a centrumszavazók körében ugyanez 81 százalék, a jobboldalon pedig 91 százalék.

A magyarok 71 százaléka a Szíriából, Irakból érkező menekülteket (tehát nem csak az illegális bevándorlókat) sem fogadná be. A baloldaliak esetében az elutasítás 55 százalék, középen 67 százalék, a politikai jobboldalon pedig 87 százalék – olvasható a 888.hu portálon megjelent közvélemény-kutatásban.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Itt nekem rá is került a ,,HITELES" pecsét.
pbalage
A másikat meg azért is megbüntetik, ha egy kólásüvegről nem veszik le a címkét.
Ez ám a totál konzekvens hozzáállás.
cs.n.
Emlékszik valaki arra, mikor egy új blog első és egyetlen bejegyzése rögtön MTI hír lett? Szóval a napraforgo blog viszi még mindig a pálmát, a 888-at csak 2-3 nappal az indulása után idézték. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.