Teljesen megújult a közmédia tartalomszolgáltató és -értékesítő internetes portálja, a Teletéka – közölte az MTVA Sajtóosztálya a Facebook oldalán pénteken.

A tájékoztatás szerint a szolgáltatás mára megjelenítő eszköztől független platformmá fejlődött, vagyis az oldal nem csupán mobileszközökön, webböngészővel, tableten, okostelevízión, mindenhol gond nélkül használható.

A közmédia archívumaiban található több millió órányi mozgókép és hanganyag bőséges utánpótlást jelent az oldalnak, így folyamatosan bővülő kínálatával a Teletéka hosszú távon is a legnagyobb magyar nyelvű, egyedi lekéréseket lehetővé tévő (VoD) szolgáltatás lesz – mondta Máté Attila, az MTVA tartalomkereskedelmi vezetője.

A közlés szerint a Teletéka harmadik évfordulója alkalmából jelentősen bővítették az oldalon található ingyenes tartalmak körét is, hiszen az MTVA új gyártású sorozatainak 12 évada – köztük a legsikeresebb, az Egynyári kaland – szabadon megtekinthető az oldalon.

Merthogy a többi műsor egyébként előfizetéses modellben érhető el, időszakos díjért cserébe lehet megnézni több mint harminc mozifilmet, több száz tévéjátékot, gyerekműsort, sorozatokat, hangos könyveket, valamint az m3 elő műsorát, emellett letölthető nyolc mese CD, vers CD-k, komoly- és könnyűzenei albumok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.