"A lányok is kérdezzenek" címmel rajongói (!) találkozót tartott Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, amelyen a jelenlévők (és az mno.hu jóvoltából az olvasók) arról értesülhettek: Hende Csaba ötvenezer forintot nyert Orbán Viktortól ultin. Nógrádi viszont kerek harmincezret szedett el a volt minisztertől, szintén ultin – Hende amúgy állítólag jobb játékos, mint a miniszterelnök.

Az este során Nógrádi kifejtette: a migránsok nem tudnak integrálódni, nagy részük egyébként is gazdasági bevándorló, "egyre több" a terrorista. Hozzátette, Ukrajnából sok migráns várható az év végén és Magyarország célország lesz, az európai politikai vezetők viszont a mostani áradatra is készülhettek volna, mert a szolgálatok egy éve jelezték, hogy várható. A spanyol csendőrség veri a migránsokat, meg tulajdonképpen mindenki más is.

A biztonságpolitikai szakértő egy alkalommal olyat is mondott, amit nem kellett volna:

A magyar miniszterelnök néhány napon belül látogatást fog tenni az egyik kulcsországban, még nincs bejelentve, tehát én nem mondhatom meg, hogy hol.

Ami a nagypolitikát illeti, Nógrádi meggyőződése, hogy Európa gyenge és nem erőközpont, a magyar vezetés viszont jól ismerte fel a helyzetet, csak ez Európának nem tetszett.

Ha valaki aggódott volna, hogy mennyit keres egy bizotnságpolitikai szakértő, azt Nógrádi megnyugtatta, sírósan sokat:

Hívott kormányzati pozícióba az MSZP és a Fidesz is. Alkalmatlan vagyok rá, és baromi jól érzem magam az egyetemen. Az egyetemi fizum nem mondom el, mert a társaság sírva fakad, és kimegy. A Közgázon kutatási igazgatóként bruttó százezer forint a bérem.

És végül:

Volt egy államtitkár barátom. Egyszer behívott a HM-be, minden tévészereplésem ingyenes. Kérdezi, „őszintén mondd meg: a pénz, amit a tévében kapsz, le kell-e adni valakinek?” „Igen, kétszer húsz százalékot. A Bushnak, hogy bombázzon, és bin Ladennek, hogy robbantgasson.”

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Nem csoda hogy nem pókereznek, hiszen oda valami ész is szükségeltetne! Az meg ezeknél...:-))))))
Toby
Szóval akkor zsugavesztés miatt rúgta ki a csupakabra hende-kupakon is átlátó csabát ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.