A Demokratikus Koalíció véleménye szerint Orbán Viktor miniszterelnök számára nyilvánvalóvá vált, hogy elveszítette az Európával "vívott öncélú háborúsdit", és el kell fogadnia a közös európai menekültpolitikát.

A miniszterelnök most pálfordulással leplezné totális vereségét, úgy tesz, mintha az Európai Bizottság javaslatai a sajátjai lennének – közölte az MTI-vel kedden a párt ügyvezető alelnöke.

Molnár Csaba, aki sajtótájékoztatót is tartott a témában, hangsúlyozta: hétfőn a parlamentben Orbán Viktor azt mondta, a magyar kormánynak van európai megoldási javaslata, méghozzá az, hogy hozzanak létre menekülttáborokat az EU-n kívül, és segítsék azokat az országokat, amelyek közel vannak a menekültek által elhagyott államokhoz.

Az EP-képviselő kiemelte, hogy ezt az Európai Bizottság már szeptember 9-én javasolta, és akkor ennek "Orbán Viktor volt az egyik legnagyobb ellenzője".

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktorban tudatosult, hogy vereséget szenvedett, ezért az eddig elutasított javaslatokat most saját ötletként próbálja "bedobni" – fogalmazott.

A DK örül, hogy a magyar kormány – "még ha jó pár megalázó pofon és rendreutasítás után is" – de végre elfogadja az Európai Bizottság javaslatait, egyben a Demokratikus Koalíció menekültpolitikáját – mondta a politikus.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@Horizont: De, néha tudatosul benne. Ilyenkor dolgozza ki azt a kommunikációt, amiben a vereséget győzelemnek, a kudarcot sikernek, az ostobaságot zseniális megoldásnak, az aljasságot jóságnak magyarázza. Normális ember pontosan látja, miről van szó. Csak az elvakult hívei hiszik el a sok hazugságot, mert hinni akarnak neki mindenáron!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Tényfeltáró: Főként az a vér nem ami benne csörgedezik))))))))))
Tényfeltáró
@sünike: A helyzet arra hajaz, mint amikor már Berlint ágyúzták, a führer még mindig a végső győzelemről beszélt. Elmeállapota alapján akkor nem lesz büntethető?
sünike
@Tényfeltáró: A történelem szemétdombján végzi majd, ahová való...
papa.49
@sünike: DE MIÉRT HÚZZUK AZ IDŐT))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.