Az EU-tagországok nagy többséggel elfogadták 120 ezer menekült szétosztásának a tervét, a magyar kormány pedig országgyűlési vitát kezdeményez a kvótarendszerről. Tovább dagadt a Volkswagen-konszern hamisítási botránya, Mekka közelében pedig hétszáznál is több zarándok vesztette életét. Összegyűjtöttük az elmúlt hét legfontosabb eseményeit.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Lehet, hogy ennek a sok bajnak az orvoslására kellenek itthon a szaporodó minisztériumok, államtitkárok, és más rendű-rangú csepűrágók titkárnőkkel Audikkal sofőrökkel? Vagy csak a probléma megoldására képes végvári vitézünk támogatására kellenek az egymást fúró talpnyalók? Érdekes amikor a török a Balaton-felvidéken parádézott, a Gyulaffy csobánci kapitány sem a törökre ment, hanem a szigligeti várba, elfogni annak kapitányát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.