Egy ország húzta fel gyanakodva szemöldökét, mikor Tarsoly Csaba után a vidéki közmunkás Orgován Béla lett néhány napra a Quaestor vezérigazgatója. Most ismét sokan meglepődtek, mikor kiderült: új vállalkozásba kezd. Orgovánnal a Blikk interjúzott.

Való igaz, hogy két hete a Rikvest Számítógép Szerviz Kft. 50%-os üzletrészére vételi ajánlatot tettem. Meggyőződésem, hogy amennyiben ezt elfogadják, úgy a cégnél aktívan közreműködő tulajdonosként hozzájárulhatok a vállalkozás sikeres működéséhez

- mesélt jövendő terveiről a közmunkás és kiemelte: komoly ellenőrzéssel vizsgálják majd ki, hogy az elmúlt időszakban a vállalkozás vezetése által – a tulajdonosi érdekek és az adófizetési kötelezettségek terhére – esetlegesen történt – e bármilyen visszaélés.

Az Együtt politikusa, Pápa Levente által ellene kezdeményezett vagyonosodási vizsgálat kapcsán pedig így reagált:

A vizsgálatnak természetesen állok elébe, nincs takargatni valóm. Az üzletrész vételi ajánlatában szereplő összeg (17 millió forint) legális forrásból származik. Sem állampolgárként, sem vállalkozóként nem szándékozom tisztességtelen forrásból jövedelemhez jutni. Nyilvánvaló, hogy a Quaestor – ügy után célkeresztbe kerültem, felérne egy öngyilkossággal, ha akár csak gyanú merülne fel bármilyen törvénytelenségre

- mondta és hozzátette: "egyszerű, vidéki gyerekként" is szeretne vállalkozásban boldogulni közmunka helyett, ami nem törvénytelen.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Elvtársak!

Az új vállalkozás is törvénytelen ha lopott pénzből csinálják. Vajon hol keres egy közmunkás 17 millió forintot? Oda megyek én is dolgozni.
zöldszem
@hetöndöe: Még most is tolmácsot keres Vidának. Csak nem tudják, hogy Vida meg már lelépett.
egyvandor
Mára a lopást, sikkasztást és egyéb korábban bűncselekménynek nyilvánított tevékenységet a ner tagok törvényesen követhetik el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.