Soros finanszírozta azt az orosz ellenzéket, akik lelepleződtek a legutóbbi választások manipulálásával és akik a Rothschildokkal, Rockefellerekkel és más sakálokkal szorosan együttműködve, a világ globális pénzügyi rendszerét akarja térdre kényszeríteni.” – mondta Putyin.

Forrás: adatlistazo.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Putyin pont olyan uldozesi manias, mint a magyar valtozata...Azert ha egy ilyet allit egy olyan emberrol, mint Soros, belekeverve a Rotschildokat, Rockefellereket, na, azert meg lehet, hogy Hagaban a Nemzetkozi Birosag elott kell neki valaszolnia a becsuletsertesi per vadlottjakent...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...ez olyan kezdett lenni mint a szeretsz nem szeretsz...
Aki Én
@magyarbakancs: 09:56 Bocs, de ez a daganat példa nem túl jó. Az a világ és az emberiség hasznára lenne. Soros viszont a spekulációival kormányoknak és nemzeteknek árt. Amit tesz az a legtöbb helyen törvénytelen.
De nézzük a szó jelentését.
Spekuláció: üzérkedés, önző érdekből fakadó ravasz számítás, nyerészkedés.
Szerintem ez mindent elárul.
magyarbakancs
@Aki Én: Spekulálni ,nyerészkedni is ész kel.
A jelenlegi politikusok kik az országot vezetik nem nyerészkednek pedig keresztény alapon politizálnak.
Aki Én
@magyarbakancs: 10:00 Ez nem kérdés, persze, hogy ész nélkül ezt nem lehet. De Hitler sem tudta volna ész nélkül végigvinni amit tett.
Az nem mindegy, mire használod az eszed. Ezek az emberek egy kis körnek használnak, tömegeknek ártanak. És tökmindegy, hogy zsidó vagy keresztény.
És igen, a politikusok is mind nyerészkednek, kizárólag a hatalom és a vele járó pénz a lényeg.
Maralex
@nyanya001: Ez is túloz, de igen; volt egy ilyen beszéde, bár tudtommal a kérést is csak felvetette. Mindenesetre önmagában a felvetése sem semmi. Politikai állásfoglalástól függetlenül állítom, ma Putyin a legprofibb vezető. (Erős, kiválóan beszél és tárgyal, ügyesen taktikázik, hazáját védi és nagyon jól kidolgozott imázsa van.)
magyarbakancs
@Aki Én: Látom azért valamiben egyet értünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.