Soros finanszírozta azt az orosz ellenzéket, akik lelepleződtek a legutóbbi választások manipulálásával és akik a Rothschildokkal, Rockefellerekkel és más sakálokkal szorosan együttműködve, a világ globális pénzügyi rendszerét akarja térdre kényszeríteni.” – mondta Putyin.

Forrás: adatlistazo.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Putyin pont olyan uldozesi manias, mint a magyar valtozata...Azert ha egy ilyet allit egy olyan emberrol, mint Soros, belekeverve a Rotschildokat, Rockefellereket, na, azert meg lehet, hogy Hagaban a Nemzetkozi Birosag elott kell neki valaszolnia a becsuletsertesi per vadlottjakent...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Putyin pont olyan uldozesi manias, mint a magyar valtozata...Azert ha egy ilyet allit egy olyan emberrol, mint Soros, belekeverve a Rotschildokat, Rockefellereket, na, azert meg lehet, hogy Hagaban a Nemzetkozi Birosag elott kell neki valaszolnia a becsuletsertesi per vadlottjakent...
Eriksson
@karma1: Hát bizony, még Polt Péter se tudná kimosdatni. :))))))
papa.49
@karma1: A volt kgb. nél is elmentek hazulról)))))
Törölt felhasználó
Az lesz a különbsêg a következő világháborúban a többihez képest, hogy az emberek tudnak kommunikálni majd egymással. Hamar ráfognak jönni, hogy az emberiség többet ér egy f@sszopó putyinnál, obamánál, viktor hatalmi játszmáinál. Le fog járniv
az ál képviseleti demokrácia kora.. és akkor nem lennék a mai modern diktátorok helyêben...mert a víz az úr!
Csizmás Kond
@karma1: - Soros György, született Schwartz György (Budapest, 1930. augusztus 12. –) magyar zsidó származású amerikai befektető, pénzügyi spekuláns, közgazdász.
- azzal vált híressé, hogy 1992-ben az úgynevezett „fekete szerdán” masszív spekulációval kiütötte az angol fontot az akkori európai átváltási mechanizmusból.
- 1988-ban Franciaországban, 1992-ben Angliában és 1993-ban Németországban hajtott végre nagy feltűnést keltő pénzügyi spekulációs műveleteket..
- A lengyel Szolidaritás és a csehszlovák Charta 77 mozgalomnak nyújtott segítsége hozzájárult a Szovjetunió befolyásának gyengüléséhez, végül megszűnéséhez.
- 1996. október 1-jén Olaszországban, Horvátországban és az Egyesült Államokban nemzeti szintű vizsgálatot kezdeményeztek Soros György ellen. Soros György nemkívánatos személy volt.
- Soros György ellen a LaRouche mozgalom egy indítvánnyal intézett támadást, miután Soros György több százmilliós jövedelmet kasszírozott be az olasz leértékelés folytán.
- Orosz és nyugati elemzők szerint a 2003-as grúz rózsás forradalom sikere az ő finanszírozása és szervezése nélkül aligha lett volna elképzelhető.
- tevékenyen részt vett a 2004-es elnökválasztás során, a George W. Bush megbuktatására tett erőfeszítések nagy összegű támogatásával..
- A 2006. évi ukrán narancsos forradalom sikeres támogatásával elérte Ukrajna politikai irányultságának megváltozását. Fehéroroszországban az ellenzéki erők támogatása miatt persona non gratának nyilvánították.
- 2008. október 9-én a Soros Fund Management állt az OTP Bank megtámadása mögött. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) bírságot rótt ki rá.
-
Eriksson
@Csizmás Kond: Sorost sem tudnának kimosdatni ha egyszer független bíróság elé kellene állnia, mert senki nem ártott annyit a világnak mint ez a pénzügyi főmaffiózó.
Csizmás Kond
@Eriksson: Mindig a spekulációból ért, és mindenkit átvert aki útjába került.
Eriksson
@Csizmás Kond: A pénz hatalma, melyet sikeresen alkalmazott minden lehető helyzetben. Egy kis pénzügyi ráhatással bármit el lehet érni bárkinél, csak a tarifa változik. S ő tudja ezt legjobban.
És kiről, miről beszélünk, amikor az ilyesmit üldözendő bűncselekménynek állítjuk be, ha a Soros világszintű pénzügyi machinációi legálisak?
Csizmás Kond
@Eriksson: ha legálisak lettek volna nem perelik..ahol veszített ott fizetett...ilyen egyszerű ha van pénzed.
magyarbakancs
@Csizmás Kond:" Soros György, született Schwartz György (Budapest, 1930. augusztus 12. –) magyar zsidó származású amerikai befektető, pénzügyi spekuláns, közgazdász."
Már eredendő bűn ,hogy valaki zsidónak született.?
Van esze.
Gondolom ha keresztény lenne semmi kivetni valót nem találná benne.
Azért eleve elítélni valakit ,hogy kihasználja a világ lehetőségeit.
Tegyük fel a gyereked feltalálja a gyomor daganat kezelését és meg gazdagszanak rajta öt is elkel ítélni mert van esze.?
Pénzügyi manipulációhoz is észkel nem trágyalé.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...miből gondolod, hogy bűn ?
soljanka
"- Miből él?
- A Soros Alapítványtól havi 10 ezer forintos ösztöndíjat kapok, ehhez jön még a Századvég Kft.-től havonta 5-10 ezer forint szerkesztői honorárium."
Nos, kinek mennyi volt a fizuja 1989-ben? Nekem 5800.
Eriksson
@magyarbakancs: Titkolni kéne ha valaki zsidónak született? Miért?
Elég furcsára sikeredett a kommented.
JAJMÁR
Érdekes, csak akkor van baj a Soros támogatásával, ha éppen valaki másokat támogat. Amíg őket és az ő érdeküket, addig minden rendben.

Nagyon sokan köszönhetik a karrierjüket, a tanulmányaikat ennek az embernek és a pénzének. Igen, ő egy befolyásos ember, nem választotta erre senki, így le se lehet váltani.
Nem az adónkból él és gazdagodott meg úgy, hogy egyszerűen beszedte, hanem a saját eszéből, és nem állítom, hogy mindig minden "tiszta" volt körülötte, de ne csináljunk úgy, mintha ő lenne az egyetlen ilyen ember! Egyetlen ilyen magyar ember!

Az igaz, hogy nagyon gazdag, és a sárga irigység tombol a gyengén utánzó "spekulánsokban!"
JAJMÁR
Időről időre felbukkan egy-egy Istent játszó politikus, aki azt képzeli, hogy az egész világon neki kell rendet tenni.
Hát, én kérem a valódi Istent, hogy mentse meg ettől a világot!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Nem azt vitatjuk, hogy milyen ember, hanem azt, hogy Putyin fogócskát kezdett játszani vele...:)
jancsipapa
@karma1: Azért ne felejtsd el miközben felállítod a tévedhetetlen diagnózist Putyinról ,hogy Putyin mellett ( most -most még ) ott áll az IMF is .
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 11:01 De ez nem vitás! Bár a "fogócska" túl kedves kifejezés ehhez :)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...és ha elkapja lehet nem ússza meg a szokásos kézfogással...
GeoCravker
@karma1: Putyin nem fog elmenni Hágába. Amellett Putyinnak nem lehet üldözési mániája. Bár ettől még üldözhetik. Viszont a szíriai területfoglaláshoz egy kicsit be kell villantania az antiszemita kártyát és a brezsnyevi nosztalgiát (amikor még világhatalmi télnyező volt a CCCP). Szerintem.
Ugyanakkor, ha az IS ellen hatékonyan fel tud lépni, akkor az EU vagy bepucsit vagy eltünik. az USA és Oroszország ollójában. S ez nem esélytelen, mert azért a sivatagi harchoz képzett specnaz egy kicsit nehezebben feltörhető dió a tevés beduinnál vagy az öszkomfortos abramshez szokott amcsiknál.
Eriksson
Mert Putyint nem fogja tudni lefizetni.@Csizmás Kond:
Csizmás Kond
Azt is tudni kell, hogy az öreg Gyuribá már akkor olajmezőket kezdett vásárolni amikor az izraeli csapatok zavargásokat kezdtek Ukrajnában...
Eriksson
@Csizmás Kond: Nemcsak Gyuribá, hanem befolyásos amerikai politikusok és gyerekeik is befészkelték magukat Ukrajna gazdaságába. Attól kezdve ment a spekuláció, hogy Ukrajnát minél lehetetlenebb bel- és külpolitikai és gazdasági helyzetbe hozva rátegyék a kezüket ami érték még van ott. De mivel a Krím kicsúszott a markukból, katonai szempontból már annyira nem is fontos az egész.
Maralex
Az senkit sem érdekel, hogy a hír nem igaz :) Csak kért elfogató parancsot és még 2013 -ban.
kkalman
Putyin vs. Soros? Nem mernék fogadni a kimenetelre.
karma1
@Csizmás Kond: 07.56-ra: Azert azt ne felejtsd el, hogy O elsosorban kozgazdasz, tehat amit csinal, az a tudasanak, es nem a hatalomvagyanak a kovetkezmenye. Viszont amig O rengeteg alapitvanyt is csinal, tamogatast ad vilagszerte az elesetteknek, valahol kiegyenlitodik a szemelyisege koruli kep.

Erdekes modon kihagytad, hogy orban is Neki koszonheti a tanulmanyai finanszirozasanak egy reszet, bar ezt nem a jotetemenyei koze, hanem elete legnagyobb tevedesenek tudom be.
Ugyancsak erdekes, hogy a jo oldalarol teljesen "megfeledkezel", viszont hangsulyozod a zsido szarmazasat, pedig O elsosorban magyar, a vallasa masodlagos.
Azert emlits meg nehany jotekonysagi lepeset is, ne ess abba a hibaba, hogy nem tuddsz kibujni a fidesz-brossurabol...
Sziszifusz
Azért az is jellemző, hogy Oroszországban elfogató parancsot, egyes személyek ellen, a hatóságokon kívül Putyin is kiadhat.
Gondol egyet és kiadja az utasítást hogy: elfogni !
Még az is lehet, hogy az ítéletet is kimondhatja, amit végre is hajtathat.
Ez ám a demokrácia.
Csizmás Kond
@karma1: Tévedés ne essen nem hangsúlyoztam semmit csak idéztem...és a szándék az csupán a vita volt.
Az ilyen témánál általában mindenkinek van véleménye, és így többet lehet beszélgetni.
szaboria1
@soljanka: O.Viktor már akkor többet kereset a nagy semmittevésével mint mi. Nekem is 5900.-ft bruttó volt.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: Semmilyen formában még burkoltan sem szeretem a Zsidózást.
Beosztásom és a munkám során volt szerencsém dolgozni zsidó emberel.
Mint Kulka Frigyes ki megalapította a Magyar mellkas sebészetet hazánkban.
Csizmás Kond
@magyarbakancs: ...tudtommal te kezdtél zsidózni, én csak a wikiből idéztem amit nem én írok...
magyarbakancs
@Eriksson: Elnézésed kérem ha nem tudtam jobban kifejezni magam.
magyarbakancs
@Csizmás Kond: tudtommal te kezdtél zsidózni,
mivel zsidóztam?
Sok zsidó barátom van.
Bevallom a cigányokat nem szeretem.
Csizmás Kond
...ez olyan kezdett lenni mint a szeretsz nem szeretsz...
Aki Én
@magyarbakancs: 09:56 Bocs, de ez a daganat példa nem túl jó. Az a világ és az emberiség hasznára lenne. Soros viszont a spekulációival kormányoknak és nemzeteknek árt. Amit tesz az a legtöbb helyen törvénytelen.
De nézzük a szó jelentését.
Spekuláció: üzérkedés, önző érdekből fakadó ravasz számítás, nyerészkedés.
Szerintem ez mindent elárul.
magyarbakancs
@Aki Én: Spekulálni ,nyerészkedni is ész kel.
A jelenlegi politikusok kik az országot vezetik nem nyerészkednek pedig keresztény alapon politizálnak.
Aki Én
@magyarbakancs: 10:00 Ez nem kérdés, persze, hogy ész nélkül ezt nem lehet. De Hitler sem tudta volna ész nélkül végigvinni amit tett.
Az nem mindegy, mire használod az eszed. Ezek az emberek egy kis körnek használnak, tömegeknek ártanak. És tökmindegy, hogy zsidó vagy keresztény.
És igen, a politikusok is mind nyerészkednek, kizárólag a hatalom és a vele járó pénz a lényeg.
Maralex
@nyanya001: Ez is túloz, de igen; volt egy ilyen beszéde, bár tudtommal a kérést is csak felvetette. Mindenesetre önmagában a felvetése sem semmi. Politikai állásfoglalástól függetlenül állítom, ma Putyin a legprofibb vezető. (Erős, kiválóan beszél és tárgyal, ügyesen taktikázik, hazáját védi és nagyon jól kidolgozott imázsa van.)
magyarbakancs
@Aki Én: Látom azért valamiben egyet értünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.