A rendőrség feltárt egy luxusprostituált hálózatot pár éve, melynek egyik főszereplője Répás Lajos állítólagos szépségverseny-szervező, aki tagadta bűnösségét. A 2500 oldalas nyomozati anyagból kiderült: a kliensek közt politikusok is voltak, ám ők a dokumentumokból nem azonosíthatóak be, míg más kuncsaftoknak nagyon alaposan utánanéztek – állítja a Direkt 36.

Az oknyomozó lap szerint 2011. június 15-én történt, hogy bár reggel 6-ig tartott a parlamenti ülés, az egyik képviselő legalább másfél órát munka helyett azzal töltött, hogy egy prostituált szolgáltatásait vette igénybe 10 perc sétára a Parlamentről. 160 ezer forintjába került az együttlét, de másnap délelőtt csalódottan panaszkodott a barátjának, aki szerezte neki a prostituáltat. Nemcsak, hogy nem is tetszett neki a nő, hanem fel is háborodott, hogy miután az első menet túl gyorsra sikerült, a prostituált plusz pénzt kért a másodikért.

Az érintett képviselőről mindössze ennyi derült ki a nő vallomásából:

Olyan 40-45 körüli férfi volt, az, hogy hogyan nézett ki, nem maradt meg nekem, az egész ember olyan nagyon átlagos volt.

Máskor egy alkalommal politikusok egy csoportja rendelt volna magának három prostituáltat, akik közt volt egy 18 éven aluli. A kiskorú lány végül nem ment el a találkozóra, de csak egy véletlen miatt, amire így emlékezett vissza tanúvallomásában:

Azt mondták, hogy politikusok jöttek volna, mi pedig hárman mentünk volna lányok. Mivel a politikusok elrontották, hogy nem kedden jöttek, hanem szerdán, akkor én már nem tudtam menni, és oda más lányt küldtek helyettem.

A férfi ügyfelek közül csak Welsz Tamás – a 2014-ben elhunyt vállalkozó – nevére derült fény, akit kezdetben kiskorú megrontásával gyanusítottként szerepelt az ügyben. Rajta kívül több ismert férfi is a kliensek közt volt: országosan ismert színész, a 100 leggazdagabb magyar listájára is felkerült üzletember, válogatott focista, több csatornát megjárt tévés és egy több tízmilliós lemezeladási mutatóval rendelkező külföldi énekes neve is előkerült. Az oldal viszont nem hozta nyilvánosságra a nevüket, miután nem bűncselekmény prostituáltak szolgáltatását igénybe venni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
Nézzük csak meg lézerdzsoni most nyílvánosságra hozandó utazási számláit. Nincs közte egy 160 ezres ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
160 ezerért mit csinált a kolbászkivégző ? Megette a farkát kecsappal mustárral tartárral ?
Feraj49
Hát aki több nyelven tud szopni,azt meg kell fizetni ! De úgy látszik megérte !
nezelodo
@Desischado: Ha kíváncsi vagy, válogass azok közül, akik leghangosabban hirdetik a keresztény erkölcsöt, hitet tesznek, hogy élettársi kapcsolatban élő nem lehet erkölcstan tanár, nem lehet KLIK vezető, (kivéve ha fideszes politikus a párja), és hasonló álszentek sorában van esélyed rátalálni. Amúgy biztos fitymaszos, akkora a csönd körülötte.
mariaberta
Ha van felesége örülni fog a hírnek, hogy ennyit ér egy nő, aki nem ő.
Dr. Felipe
A fóótballista meg 500 ezret. Ebből is látszik hogy politikusaink alul vannak fizetve. Ezen változtatni kell elvtársak, ne ám már hogy csak 160 ezerért tudjon bagzani a képviselő úr a plenáris franciaágyon mikor éjt nappallá téve dolgozik a hazáért.

Hit, Haza, Család, Luxusprosti, elvtársak.
Desischado
@nezelodo: Sajnos, nagyon egyet kell értenem veled! Ezek játsszák a legjobban az ájtatos manót! Közben meg ordas férgek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok