Áder János köztársasági elnök meghívására keddtől háromnapos hivatalos látogatást tesz Magyarországon Kolinda Grabar-Kitarovic, a Horvát Köztársaság elnöke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Továbbra se értem a viszonyt a horvát államfő és a horvát kormányfő között. De az biztos, hogy ha a megbeszélésekről az MTI, vagy az M1 számol be, akkor nem biztos, hogy az igazat halljuk.

Szeptember 30-án New Yorkban, az ENSZ székházban megbeszélést folytatott Kolinda Grabar-Kitarovic és 0rbán. Így nagyjából igaznak bizonyult, amit ugyanekkor a horvát miniszterelnök, Zoran Milanovic mondott: ugyan ki állna szóba 0rbán Viktorral? Hát pont az ő köztársasági elnöke szóba állt, de rajta kívül nem sokan. 0rbán ezen kívül csak forró kutyát ment enni New Yorkba, az ENSZ-közgyűlés rendkívüli menekültügyi tanácskozása alatt. Ja, ott kapott pár percet, hogy felolvassa a hazugságait.

A hölgy viszont nagyon szeret ide járni. Csak azt nem értem, miért?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.