Öt éve indult a magánnyugdíjpénztárak államosítása. A kasszák azóta bizonyítottak: nem tőzsdézték el a tagok pénzét, sőt szépen gyarapították. Bár a tőzsdék utolsó negyedévi esése a magán-nyugdíjpénztári alapoknak sem kedvezett, hosszabb távon továbbra is jól teljesítenek a kasszák. Átlagosan négy-öt százalék körüli reálhozamot értek el a magánnyugdíjpénztárak azóta, hogy öt évvel ezelőtt bejelentették, ismét visszaléphetnek a tagok az egypilléres állami rendszerbe.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Muszáj volt bizonyítani ha talpon akartak maradni.
DR Eric CARTMEN
A kifli és nyugdíjtolvaj szőke és bandája akkor azt ígérte mindenkinek lesz nyomon követhető nyugdíj számlája. Látott valaki már ilyet ? (nem Svájcban !!)
Yoda69
@Csizmás Kond: Elotte is bizonyitottak. Nekem meg sem fordult a fejemben hogy kilepjek akar a magan akar az onkentes penztarbol, akarhogy is ijesztgetett orban.
Mostansag evi 10-15% koruli hozamot produkalnak, ami nagyon szep ahhoz kepest hogy a banki alapkamat 1% korul van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.