Elég ha csak politikai hullát csinál belőle a józan eszét használó választó. Utána visszaveszi tőle azt az irdatlan mennyiségű közpénzt amit a saját lábon állás során félrerakott magának. Közben azokat is sorra keríti a szavazó, akik segítették az ország gazdaságának a kifosztásában, az oktatás szétrombolásában, az egészségügy tönkretételében, a rezsicsökkentési félrevezetésben, az orosz hitel felvételében, az államadósság növelésében, a közmunka mostani formájának bevezetésében, a választási törvény átírásában, az alaptörvény módosításában, a munka törvénykönyv megbuherálásában, és még lehetne sajnos folytatni a listát az elmúlt hat év nyolc évezésén át a kerítés megépítéséig.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Freewolf
Na annak is belelóg a keze a bilibe, aki ezt kitalálta. A ballibsi bandának nincs támogatása, Orbáné a kétharmad, sőt a Jobbikkal együtt négyötöd! Álmodoznak itt hatalmas butaságokat és meggyőzik egymást a semmiről!
magyarbakancs
Orbán kormány demokratikus úton soha nem fogod leváltani.
A kettős állam polgársággal és a nekik juttatott milliárdodikkal be van biztosítva Orbán hatalma.
Ki ellenőrzi,hogy ha egy kettős Magyar állampolgár meghal Argentínában ,hogy a hozzá tartozójuk levélben nem szavaz az Orbán kormányra.
Az ott dolgozó nem kettős Magyar állam polgár meg a kijelölt nagy követségre utazik leadni a szavazatát mondjuk 100,500 kilométerre.
magyarbakancs
@Freewolf: " A ballibsi bandának"
Nem tudnál ügy fogalmazni ,hogy ne gyűlölködjél?
Minden írásodban ez a ballipcsi szerepel.
Ti meg jobb oldali keresztény fasiszták vagytok.
Freewolf
@magyarbakancs: A ballibsi egy gyűjtő fogalom, semmi köze a gyűlölködéshez. Ez a baloldali és liberális irányultság összefoglaló megnevezése. Neked mi bajod van ezzel?
magyarbakancs
@Freewolf: baloldali és liberális irányultság összefoglaló megnevezése. Neked mi bajod van ezzel?
Nem szeretem a jelenlegi bal oldalt liberálisokat de nem kell esnek mindig hangot adni.
És szöveg meg fogalmazásban ügy hangzik nálad mintha mindig gyűlölködnél.
A jobb oldalon is van elég szemét igencsak tenyérbe mászó krapek.
Mégse buzdítok és gyűlölködöm állandóan.
Jankó123
Hát akkor most mi a rossebet kezdjek ezzel a távcsövessel?
Nézegessem a csillagokat?
-Az embernek már egy kis öröm sem jut ebben a rongyos életben.
:-)))
nemkati
@Freewolf: Pont az ilyenekről is szól ez a cikk, mint te, és nagyon igaza van. Hogy nektek köszönhetjük, na nem a 2/3-os támogatottságát, mert az sose volt meg, ma meg pláne nincs már meg, hanem akikről a cikk ír: " akik segítették az ország gazdaságának a kifosztásában, az oktatás szétrombolásában, az egészségügy tönkretételében, a rezsicsökkentési félrevezetésben, az orosz hitel felvételében, az államadósság növelésében, a közmunka mostani formájának bevezetésében, a választási törvény átírásában, az alaptörvény módosításában, a munka törvénykönyv megbuherálásában, és még lehetne sajnos folytatni a listát".
Nektek köszönhetjük, de nem köszönjük meg!
Freewolf
@magyarbakancs: Az, hogy a baloldali és liberális oldalt országrontónak tartom, a saját véleményem, aminek azt hiszem joggal hangot adhatok. Amikor itt Vonáékat simán lenácizzák, de azokat is akik nem értenek egyet velük, például engem, az nem gyűlölködés! Ha én írom le valakire, hogy náci az viszont az, mert törlik. Akkor hány mércével is mérünk ezen az oldalon?
Freewolf
@nemkati: Én Orbán intézkedéseinek a döntő többségével egyetértek. Paksnak nincs alternatívája. A közmunka is jó ötlet, most legalább nem otthon henyélve várják a segélyt. Az oktatás és közigazgatás központosítása pedig EU-s követelmény volt, hiszen azon rugóztak, hogy csökkentsék a költségeket! Az egészségügyre meg adjon pénzt az EU! Ne a migránsokra, hanem ránk költsönek pénzt a nagy közös kalapból!
magyarbakancs
@Freewolf: Fogalmazzál diplomatikusabban.
Én is eltudnák menni igen csak alpáriba.
.Nem teszem mert nem jó és szó szót követ csak a baj van belőle.
Ezt mint politikai ellenfeled és egyben vélemény tisztelőd mondom.
Freewolf
@magyarbakancs: Látod! Értelmesen is meg tudjuk beszélni a történéseket és nem kell hozzá egyetérteni! Azt viszont ne várja senki el tőlem, hogy a folyamatos sértegetéseket szó nélkül eltűrjem!
magyarbakancs
@Freewolf: " a folyamatos sértegetéseket szó nélkül eltűrjem!."
Nem kell eltűrni a sértegetést.
Fogalmazzál diplomatikusabban.
Elkerülöd a személyeskedést.
nemkati
@Freewolf: Az EU a nagy kalapból sajnos túl sokat költ ránk, azaz az ingyenélő kormánytagok és azok pereputtya zsebébe engedi ömleni, amit ezek nem az ország és az itt élő emberek javára fordítanak. Az oktatásból szó nem volt arról, hogy ennyi pénzt kell kivonni, és ennyire központosítani, ez már évek óta a minőség rovására megy. Téged egyáltalán nem zavar, hogy pont a Fidesz töröltette el népszavazással a 300 forintos vizitdíjat és a 2000 forintos oktatási díjat?

Aztán mit szólsz azokhoz a botrányokhoz, ezerszámra vannak, amikor közintézmények alkalmazottakat elbocsájtanak, majd közmunkásként, közmunkás éhbérért visszafoglalkoztatnak? Hogy a kegyencek nyerik a közbeszerzéseket? Ha ez téged nem háborít fel, akkor mégis, szerinted, a te értékítéleted szerint ki az országrontó? Ezek, a szemérmetlenül lopó, rabló, csaló fidesz-kádéenpések, és az őket ebbe a magas székbe feltolók, vagy a baloldali és liberális oldal?
Freewolf
@nemkati: Nem látom bizonyítva, hogy lopnának!
Freewolf
@magyarbakancs: Azt hiszem, így teszek!
nemkati
@Freewolf: Ja, így könnyű. Csukott szemmel, befogott füllel nem csodálom, hogy nem tudsz róla.
Freewolf
@nemkati: Vagyis, amit te és egyesek lopásnak tartotok, az nem lopás! Én így látom!
Freewolf
@nemkati: Jogszerű, hiszen ellenkező esetben eljárást indítanának ellene. Eleve jogállamban élünk!
nemkati
@Freewolf: Ugyan ki járna el ellene? Csak nem Polt? :DDD Mind egy brancsban vannak.
Freewolf
@nemkati: A legfőbb ügyész természetesen!
Aki Én
@Freewolf: 09:31 Nekem az a bajom ezzel, hogy nem tudod használni. A tudatlanságodat fedezed ezzel. Aki informáltabb nálad, az ballibsi. Te se nem libsi, se nem komcsi, se nem demcsi, se nem okos nem vagy. Olyan alapdolgokkal nem vagy tisztában, és olyan alap információid hiányoznak, ami nélkül nem szabadna vitatkozni. Látod mi lesz belőle.
Például 73 % lopásnak látja azt, amit te sosem fogsz. Ezért nem szavaztak orbánra.
Freewolf
@Aki Én: És megint Orbánra fognak szavazni, esetleg Vonára!
A bal és liberális oldal lehet a parlamenti küszöböt nem üti meg!
Aki Én
@Freewolf: 14:56 Az nem emeli orbán fényét, hogy vannak nála mattabbak is.
Freewolf
@Aki Én: Megkockáztatom, a Fidesz a Jobbikkal megugorja a 4/5-öt!
Aki Én
@Freewolf: Ne! Te már így is túl sokat kockáztatsz.
Freewolf
@Aki Én: Pedig valószínűleg az a két párt begyűjti a 80%-ot!
Aki Én
@Freewolf: Szomorú lenne ha ennyi ember hinne a hazugságokban.
Freewolf
@Aki Én: Nem fogod elhinni, de a Klub rádiót szoktam hallgatni. Ott is szomorúan elismerték, hogy a bal és liberális oldalnak esélye sincs komolyabb pozíciót kiharcolni. Annyit hozzá tennék, ez nem Orbán érdeme, hanem a bal és liberális oldal impotenciája! Tegnap épp Kunhalmi Ágika küzdött a szavakkal, mint malac a jégen!
Hellcat
Nem is szabad kivégezni...elvenni mindenét, tőle meg a családtól aztán had rohadjon börtönben élete végéig...tudom, hogy pénzbe kerül...de akkor is a halál túl kevés büntetés az ilyen szemétnek.
JAJMÁR
Nem az itt a kérdés, hogy kell-e? de nem lehet! Ehhez senkinek sincs joga.
Egyébként is jóval nagyobb a bünti, ha valaki átéli. Előbb v. utóbb pedig el fogja veszíteni a hatalmát, és a vagyonát is, mert az "ebül szerzett jószág, ebül vész el".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.