Richard Field Magyarországon élő amerikai üzletember neve onnan lehet ismerős, hogy ő volt az, aki 2011-ben úgy döntött, hogy ideiglenesen ki kell telepíteni a cigányokat Gyöngyöspatáról, mert ott a Véderő nevű félkatonai szervezet önvédelmi tábort szervezett. Emellett szintén ő volt, aki finanszírozta az LMP 2010-es választási kampányát is.

Ezúttal viszont azzal került a figyelem középpontjába, hogy Budapest Beacon nevű lapján véleménycikket írt Félelem és reszketés Magyarországon címmel.

Ebben többek közt azt írja:

Orbán, aki maga is félig roma, bejelenti egyik nap, hogy kormány elkötelezett a rasszizmus elleni harcban, majd a következő héten bejelenti, hogy hiba volt hagyni, hogy a romák Magyarországon telepedjenek le.

A cikk egyébként maga egy hosszú elemzés a magyar helyzetről, Field úgy látja benne: a kormány hiába lop, csal, hazudik és szít gyűlöletet, az emberek félelemből csöndben maradnak.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@magyarbakancs: De 0rbán nem azért ilyen, mert cigány, vagy félcigány. A cigányok között is vannak tisztességes emberek, a nemcigányok között is gazemberek. 0rbán azért ilyen, mert mindkét csoportnak csak a rossztulajdonságaival rendelkezik. És ami hajtja, az az eszelős hatalomvágy, mindent ennek rendel alá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varirmag
"Félelem és reszketés Magyarországon" ???
DE neki nincs félni valója, ezért mocskolódhat itt háborítatlanul !!!
Ezt a sz@rkeverő Richard Fieldet a saját hazájában fele ennyiért is régen kinyirták volna.
Egyáltalán mi a jó büdös francot keresnek nálunk az ilyen megosztó,szarhabosítók ???
Mézike
@Freewolf: Nem a származása fontos, hanem a lelke. Az ember.
Most olvasom újra Moldova egyik könyvét amit a börtönökről írt. Pár évvel a rendszerváltás előtt járta a börtönöket. Ebben találtam egy gyöngyszemet, ami azt hiszem mindig igaz lesz, bárkik ülnek a parlamentbe.
" ...a bűnözők annyiban hasonlítanak a politikusokhoz, hogy a hazugságaik éppúgy kifejezik az egyéniségüket, mintha az igazat mondanék..."
Van benne valami. :-)
Bár lehet neked Moldova kommunista töltelék, pedig ő az örök ellenzék!
Fradigege
@nemkati: Túl reagálod a dolgot. Ő a nyugdíjas "köztársasági" pozicióra gondol. A későbbi biztos anyagi helyzete miatt tart fenn egy strómant, aki mészáros&mészáros lőrinczzzzz. A vajdák így szocializálódnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.