A Debreceni Törvényszék Katonai Tanácsa újabb tizennégy rendőr előzetes letartóztatását rendelte el szerdán, miután kiderült, pénzért cserébe átvizsgálás nélkül engedtek át külföldi autósokat a határon.

Veszprémyné Szajkó Márta a törvényszék sajtótitkára közölte: a záhonyi határrendészeti kirendeltségen történt rendőri visszaélések miatt a Központi Nyomozó Főügyészség indítványozta a rendőrök letartóztatását, mivel üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt folyik nyomozás ellenük.

A bírósági végzést ketten tudomásul vették, a többiek fellebbeznek a határozat ellen.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na végre rendet csinálnak! Hogy is nézne ki, hogy a beosztottak korruptak, annak ellenére, hogy a legmagasabb szintű vezetőkig minden főnökük tisztakezű puritán, és sem a közeli sem a távoli múltjukra sem vetődik árnyék.
nyanya001
Emlékeznek Harkányra, ahol nyíltan kimondták, hogy 500 milliót kapott volna a fürdő, ha a helyi fideszesek befolyást kapnak a cég vezetésében? Most ismét betekintést nyerhetünk a város életébe. A harkányi gyógyfürdő talán legértékesebb üzlethelyiségéért legutóbb még pályázatot hirdettek, és félmilliós bérleti díjért lehetett csak kivenni. Idén viszont úgy alakult, hogy Tiffán Zsolt ismerősei pályázat nélkül kapták meg az éttermet, öt évre, egy frissen alapított céggel. A fürdő szerint pedig üzleti titok lett, hogy mennyiért.
index.hu/gazdasag/2015/10/22/harkany/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index

Senki nem lehet korrupt, mert a kormány nem tűri a konkurenciát !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.