Kosarának és táskájának eltulajdonítása miatt hívott rendőrt egy nyergesújfalui asszony, de kiderült, más kocsijába pakolt – írja a police.hu

Bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt kezdtek adatgyűjtésbe a rendőrök Nyergesújfalun 2015. október 20-án délután egy helybéli asszony bejelentése miatt, aki azt állította, hogy autójából eltulajdonították a bevásárló kosarát és kézi táskáját.

A nő elmondta a nyomozóknak, hogy értékeit mindössze annyi időre hagyta magára a kocsiban, amíg elment egy közeli autószerelő műhelybe, a járművet ugyanis valamiért nem tudta beindítani, hiába próbálkozott többször is. Arra nem emlékezett, hogy autóját lezárta-e, amikor gyalogosan útnak indult, azt azonban határozottan állította, hogy a sörösüvegekkel és cigarettás dobozokkal teli fonott kosarát, valamint drapp színű válltáskáját nem vitte magával. 

Utóbbiban az asszony nem tévedett. Még tartott a nyomozók adatgyűjtése, amikor a kocsinál leparkolt egy másik és egy szintén nyergesújfalui nő közölte a rendőrökkel, hogy autója jobb első ülésén egy ismeretlen kosarat talált, amelyben egy retikül is volt.

Kiderült, hogy tulajdonosuk összetévesztette a két autót és figyelmetlenségből a másikba pakolt, amely szintén nyitva volt. Az is kiderült, hogy az asszony azért keresett autószerelőt, mert kulcsával nem a saját járművét akarta elindítani és a Suzuki indítókulcsa nem hozta működésbe az OPEL-t. Később a szerelővel már a saját kocsijába ült be a nő, amely aztán gond nélkül el is indult.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Freewolf
Istenem! Most erre mit lehet mondani? Szőke!!!
Freewolf
Ja jut eszembe! Ha mindent egységesítenek, miért nem indítja a Suzuki kulcsa at Opelt?
Jankó123
Ez így működik pár éve, nem újdonság.
Kapsz egy SMS-t, hogy szállj át egy másik autóba.
És előtte, közben, meg azóta is államilag kirabolnak!
Ilyen volt ez az "elmútötév"!
:-)))
Freewolf
@Jankó123: Szegény! Ezért kár volt billentyűt fognod!
Jankó123
@Freewolf: Mi van, túlórázol?
Jól fizet a pártiroda, mert megjött az EU-s pénz!
:-)))
Freewolf
@Jankó123: Ha valami gondod van, tedd fel a kérdést!
Válaszolni fogok, akár még neked is!
wagabund
-hol voltál drágám?
-hú baszki, képzeld tévedésből másik ágyban...de aztán... feltűnt...
Freewolf
@wagabund: Na ez jó volt! :-)))))))))))))))
Gonoszgólya
@Freewolf: "Ha valami gondod van, tedd fel a kérdést!
Válaszolni fogok, akár még neked is!"
Ha már mondod! ERRE MIÉRT NEM UGATTOK SEMMIT FIDESZÁLLATOK???
propeller.hu/itthon/3165602-orban-kulfoldon-tolti-oktober-23-ai
Semmi hazaárulózás? Pedig ilyen esetben ezt lazán, csuklóból nyomatjátok!
Milyen féreg az aki ILYENKOR fosik itthon maradni???
EHHEZ tedd oda magad farkaskám!
hetöndöe
@Freewolf: Nem volt hiába ,hogy az utóbbi pár napban forszíroztam a munkaidődet és a hozzá kapcsolódó kommentjeidet és lőn túlóra.Holnap ennyivel később kezdesz?Annyira vagy csak átlátszó,mint egy színtiszta üveg,persze nem erkölcsi értelemben.:-)
krumpli
@Gonoszgólya: Hát ti erre libalegelő : " Szlovén helyzet: jéghideg folyón átkelő migránsok, felgyulladt sátortábor "
Gonoszgólya
@krumpli: Mondjuk az megvan hogy az Szlovénia, EZ ITT meg Magyarország?
Képben vagy?
krumpli
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
krumpli
@Gonoszgólya: Igen ilyenkor már könnyű hárítani... más megoldotta.. "Közöm hozzá"
Közben otthon magatokhoz nyúltok örömötökben, hogy ezt megúsztuk !!! Képmutató bagázs.
krumpli
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
krumpli
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
eugen4402
@wagabund: Egyszer régen egy ismerősöm átélte ezt a kínos szitut. A srác egy vidéki lapnál volt szerkesztő, és valami bankett után kissé ittas állapotban éjszaka ment haza, és a hatodikon kilépett a liftből, bement a lakásba, a ruháját gondosan lerakta és éppen készült ágyba bújni, amikor felgyulladt a villany, és kezdetét vette egy rövid, de heves párbeszéd a lakás tulajdonosával. Szerencsére hamar tisztázták a helyzetet, és Feri haver már be se szállt a liftbe, felsétált a hetedikre a saját lakásába.
papa.49
Vajon a saját seggét megtalálja, vagy akkor is a mellette állóét törölgeti???
Gondolom ,,szőke nő,, volt)))))))
papa.49
A kormány közepén az embléma fel se tűnt, ugye???
Van egy modell a két gyártónál ami egy kasznira épül, de akkor is vannak különbségek, nem is kevés, még jó hogy nem egy Volvóval, vagy Mercivel keverte össze a Wagon R jét)))))))))
Macskaszem
Ezek szerint egyik lökött tyúk sem zárta le az autóját, csak kiszállt, elkolbászolt valahol, aztán beült a máséba, és képes volt rendőrt hívni. Ennyire szőke emberfia nem lehet.
dr. prédikátor
Ez a hülye tyúk fogadni mernék hogy hiperszőke!!!Vagy a sintérsanyátol kapott egy sms-t!!!Ha nem találod az autódat . ülj át egy másikba!!!
pagoda
Én is jártam így amikor még kis Polskim volt. Csak nem nyitotta a kulcs, amikor benéztem a belsejébe, akkor vettem észre, hogy nem az enyém. A negyedik emeletről egy férfi az ablakból figyelte, mit csinálok. Kettővel odébb állt az enyém, amilyen gyorsan tudtam, elhúztam a csíkot.
nezelodo
Ez még ha röhejes is, még mindig jobb mint az "én szőkém", aki padlógázzal jobbról akart előzni a Tescó parkolójában, miközben a parkolóhelyre akartam jobbra bekanyarodni! Még meg is reklamálta, hogy nem indexeltem, de azt már nem tudta megmagyarázni, hogy akkor minek volt tövig satu, amikor még meg sem kezdtem a kanyarodást, és arról sem hallott, hogy nem hatvan-hetvenes tempóban közlekedünk olyan helyen!
hetöndöe
@pagoda: Én is jártam így,mikor még 1200-es Ladám volt.A sokkal rosszabb,mikor bementem a Tescoba és közel két órányi ünnepi bevásárlás után kijöttem,egyszerűen kiesett az agyamból,hová is parkoltam le,pedig nem ittam egy kortyot sem.További fél órát vett igénybe az autó megkeresése.:-)
Pedig még nem is találkoztam Alzheimer kartárssal,vagy csak nem emlékszem rá?:-)
Gonoszgólya
@krumpli: "Hát ezzel a "Közöm hozzá"-val most kiakasztottál, muszáj elküldjelek a jó édesbe..
Ha ezért beidegesedtél, szedjél hangyát. Boksz kesztyűben. De el is mehetsz oda ahova engem küldesz. Fasszal előre.
"Egész nyáron telesírtatok mindent a kerítés miatt.. "
Igen. Mert NORMÁLIS ember úgy gondolkodik, hogy akkor építünk kerítést ha kell, nem akkor ha el akarjuk terelni a figyelmet valamiről vagy ha el akarunk lopni még valamit az országban. Ja, és ha már építünk, abból se lopjunk.
"Most meg elélvezel otthon a nyugalomtól... "
Engedd már meg nekem hogy a saját otthonomban attól élvezzek el, amitől akarok.
És akkor még egyszer kérdem te szellemileg krumpli, MI KÖZÖM van a szlovéniai helyzethez?
TE miért nem kommenteled a kameruni főváros szélén, a keleti behajtó főút bal oldalán lévő, a nagy fától számított harmadik viskóban élő emberek sanyarú helyzetét?
ŐK is emberek! AZ Ő problémájuk miért nem csapja ki a biztosítékot nálad? AHHOZ miért nem ugatsz? Mert az Kamerunban van?
Megmondjam miért? Mert ahogy fentebb már írtam, szellemileg krumpli vagy. Rohadt krumpli. Jó nagy rohadt krumpli.
És utoljára pár szó még a kerítésről. Kívánom neked, hogy gabalyodj bele az imádott kerítésedbe, mint a képen látható teljesen ártatlan őz. Jut eszembe, őérte miért nem vagy felháborodva, kicsi krumplicska?
img9.hvg.hu/image.aspx?id=9363fd7e-4dc9-4e3b-bd63-01c92fde44ed&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c
Rózsika Hatházi
@Gonoszgólya: Mit gondolsz? Ez a krumpli, újkrumpli? Ha igen, nem alkalmas gombóctésztának, sőt sztrapacskának sem.
Egyébként, hasonló helyzet volt már a mi házunk táján is. Piros Marutim volt és a házunkban egy nőnek szintén. Egyszer lement az apjukom, hogy kicserélje az autón az ablaktörlő lapátot, mert igen avétosan törölt. Hát, nem a szomszéd csaj kocsiján lévő lapátot cserélte ki? Viszont, ki volt akadva, mikor nem tudott bejutni az autóba. A végén jót nevettünk az egészen, viszont a szomszéd nő (szőke) teljesen kiakadt, hogy az ő autóját pisztattuk. :)))
Lepényleső
Ezek a mai autók mind egyformák,nem úgy mint a hírekben a hölgyek,ők csodálatosak.
Gonoszgólya
@Rózsika Hatházi: Ahelyett hogy örült volna az új ablaktörlőnek!
karma1
@Rózsika Hatházi: A hulye liba, ahelyett hogy orult volna az uj ablaktorlonek...o))

Kulonben velem is elofordult, amikor a lakotelepen laktam, es 4 db tokegyforma homokszinu Zsiguli parkolt a haz elott, es 3-nak meg a rendszama elso ket betuje is megegyezett...:o)) De gyorsan rajotem, hogy a kulcsom nem nyitja az ajtot, a mogotte allo volt az enyem... Viszont az en automat is rangatta egy ferfi egy szep nyari ejszaka, az enymben meg volt riaszto, amihez le kellett vonulnom a 8-rol. Ez is eleg impozans volt, kint konyokolt a fel haz az ablakban... (Igaz, akkor mindenkinek volt riasztoja, az egesz lakotelep zengett a riasztoktol. Az volt a peches, aki messzebb parkolt le a lakasatol, igy nem hallotta meg, amikor az o riasztoja szolalt meg, igy az ment egesz ejjel, reggelre viszont teljesen leszivta az akksit, ugyhogy mindenkinek merlegelnie kellett, hogy vagy ellopjak, es azert nem tud kocsival melozni menni, vagy lemerul, es akkor meg azert... Regi szep idok...:o))))
nezelodo
@Szeparepa-: Férfiban is van ilyen szőke, ne ájuljunk el a nemünktől!
Rózsika Hatházi
@karma1: Most, hogy mondod, a szomszéd autójában is volt riasztó és nem tudom miért, akkor nem szólalt meg. Az apjuk, biztos belerondított volna a gatyájába. :)))) Az egészben az a legszebb, hogy volt olyan, hogy álló éjszaka vernyákolt a riasztó és mindig az enyémnek a szélvédőjét akarták megkínálni féltéglával. Természetesen a csaj a ház másik oldalán lakik és úgysem hallotta. Egyébként, zenei szerkesztő és egyszer éjféltájt felmentem hozzá, hogy b...a meg a riasztóját füles volt a fején.Há, jóhogy nem hallott semmit sem.
Másik: Egy Fiat Brava vinnyogott fél éjszaka az ablak alatt. "Hajnal" 7-kor felmentem, hogy csináljanak valamit a verdával, mert a fél ház már ébren van. Tulaj, véletlenül vörös volt azt mondja: Mi is hallottuk és azon gondolkoztunk, hogy vajon a miénk-e? Pasija, nagyvártatva lecsámborgott az autóhoz, de addigra az aksi már megadta magát. Néztem az ablakból (első emelet) és szemrehányóan mondja nekem, lemerült az akku. Mintha én tehetnék róla. Hát visszaszóltam neki, hogy hálistennek. :)))
karma1
@Rózsika Hatházi: Ja, ilyen sztorik akkoriban mindennaposak voltak,..:o)))
sentinel216
Mifelénk még azért is büntet a rendőr, ha az ablakot résnyire nyitva hagyod a teszkó parkolóban. Mind a két nőt meg kellett volna büntetni, mert nyitva hagyták a kocsi ajtaját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.