Ötezer, a schengeni külső határon szolgáló rendőrnek és családtagjaiknak, összesen 15 ezer embernek nyújt 800 millió forintos keretösszegben üdülési lehetőséget a kormány – jelentette be az emberi erőforrások minisztere és a belügyminiszter szerdán sajtótájékoztatón, Budapesten.

Balog Zoltán és Pintér Sándor a sajtótájékoztatón a Készenléti Rendőrség két munkatársának jelképesen átadott egy-egy Erzsébet-kártyát, amelyet erre a célra használhatnak fel.

Balog Zoltán elmondta: az érintettek év végéig kapják meg kártyáikat, amelyeket január 4-étől a jövő év végéig használhatnak fel az Erzsébet-program keretében működtetett szállásokon.

Pintér Sándor arról beszélt: Magyarország védelme hatásos, az országot elkerülik az illegális bevándorlók, de van még feladat, mert nyugat-európai országokból 40 ezer kérelem érkezett, hogy vissza kívánják küldeni azokat, akik Magyarországon keresztül érkeztek az unió területére.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Igen-és addig is a legjobb kórházakban lábadozhatnak.A sok idióta-pedig hordozta,az élelmet ruhákat,s mindent a migránsoknak!Gyurcsány, őket kellene egy hónapig vendégnek fogadnod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.