A Figyelő értesülései szerint a kormány nem tett le arról, hogy megadóztassa az internetet.

Deutsch Tamás csapata ezért most egy olyan adófajtán dolgozik, mely a netes óriásokat célozná. Deutsch már tavasszal is említette a Google-adó fogalmát, így nem találgatás, hogy errefelé keresgél a kormányzati agytröszt.

A nagy netes cégeket Brüsszel is nagyon szeretné valamilyen formában megadóztatni, a magyar kormány ugyanakkor nem akar az uniós szabályozásra várni, mert a közösségi döntéshozatalt túl lassúnak találja.

138 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Te lankadt pöcs! Az MTK-stadion 6 -10 milliárdját akarod rajtunk behajtani.!?!
De, csak nyitogassátok a pofonos ládát!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@vukkocska: Mindenképpen bűn a szememben az, amikor valaki potom pénzekért tölti le a zenéket, játékokat, filmeket, majd utána háborog. A legtöbb valamirevaló zenekar a koncertekből tartja fenn magát, és nem a lemezeladásokból, hála a töltögető tömegnek. Amikor valaki azzal büszkélkedik, hogy van neki több ezer másolt CD - je, akkor az engem inkább felháborít, és a legszívesebben megmutatnám neki a sajátjaimat eredetiben, mert az legális, ráadásul a zenekart is támogatjuk azzal, hogy megvesszük eredetiben a lemezeket.
vukkocska
@enslaved: manapság a legtöbb "valamirevaló zenekar" a Fidesszel tartja fenn magát, miután potom 10 milliókkal szokta támogatni a neki tetsző zenekarokat és énekeseket. Így - ha nem is legutóbb - Ákost is támogatták 10 millával. Az Omegáról nem is beszélve.
enslaved
@Butautáló: Nevezz inkább Butautálónak...
enslaved
@vukkocska: Szerintem az általad említett zenészek nem szorultak semmiféle támogatásra, ők azért még nem a letöltős korszakban kezdték a pályafutásukat. Én azokra a csapatokra gondolok, akik remek zenéket csinálnak, és nem tartoznak a Fluor, Sp, Fásy mulató kategóriába.
vukkocska
@enslaved: Azért nézzed vissza, hogy Ákos mennyi támogatást kapott, amikor az Arénában volt a koncertje. Potom 10 milliót. Demjénnek is utána nézhetnél. Meg a Ponchoban vagy mi a fenének nevezett arénában az Omega.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.