Nincs olyan európai uniós jogszabály, amely tiltaná a magyar otthonok rezsicsökkentő felújításának vissza nem térítendő forrásokból való támogatását, vagyis van uniós pénz a lakossági energetikai pályázatokra - közölte a Magyar Energiahatékonysági Intézet (MEHI) csütörtökön az MTI-vel Walter Deffaa-ra, az Európai Bizottság Regionális Főigazgatóságának vezetőjére hivatkozva. A MEHI azután kérte az Európai Bizottság álláspontját a témában, hogy október elején Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy nyilatkozott, hogy lakossági energia-korszerűsítési program uniós pénzből nem lesz, csak állami intézményi program, hogy az állam dologi kiadásai csökkenjenek. A lakosságnak részben a rezsicsökkentéssel, részben banki eszközökkel nyílik majd lehetősége energiakorszerűsítésre - mondta a tárcavezető.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ez az egyik legnagyobb szélhámosság ma Magyarországon.
JAJMÁR
Rezsicsökkentéssel? Hát, gondolkodtam már, be ne pereljem ezt a "rezsicsökkentést", mert azóta nem kapcsol be a kombikazán nyáron a melegvizes csap nyitására. Majd kitaláltuk, hogy a tetőre napelemeket rakatunk, és átállunk, az áram lenne a fő energiaforrás.
No persze, ezt az eu-s pénzt is elzabrálják a lakosság elől.
(Az állami pályázatok kész aranybánya nekik.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.