A mindenkori írástudók feladata, hogy tükröt tartsanak a kormánynak, a kormány dolga pedig az, hogy belenézzen ebbe a tükörbe – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere pénteken egy budapesti konferencián.

Balog Zoltán erről a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület (MPEE) elnökeként beszélt a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége, az MPEE és a Professzorok Batthyány Köre által közösen készített, Az idők jelei című vitaanyagot bemutató fórumon beszélt.

A konferenciát lezáró beszédében kiemelte: az írástudó ember egyfajta szeizmográf, amely előre jelzi a rengéseket, fölfedi a bajt, és nem hallgat róla.

Hozzátette: az idők jeleinek felismerése mindig prófétai feladat, de ehhez nem kell a jövőbe látni, hanem azt kell "megérteni, értelmezni és üzenetté formálni, ami körülöttünk történik".

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
az egész kormány elmeállapotba került már egy ideje.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Horizont: Egy kép, megszületik a csecsemő és szólnak a dokinak, hogy meg kell paskolni
a popsiját, mert nem sírt fel.
A doki válasza, csak meg kell neki említeni, hogy Magyarországra születtél és máris ordít ! :)
nemkati
@Horizont: A mértékről nem szóltam, csak a jelenségről. Dehát van-e valakinek kétsége afelől, hogy ennyit Magyarországon soha semmilyen kormány nem lopott, rabolt el, mint a Fidesz-KDNP? :)
aremy
vazze én abban a hitben éltem idáig hogy a ballogh páter a próféta a
szeretett kományunk ban de. ezek szerint már hülyén nem halok meg.
papa.49
@nemkati: Ilyen pofátlanul rabló banda még soha nem regnált az országban, legalábbis az elmúlt 200 évben biztos nem))))))))))
dr. prédikátor
Te szerencsétlen g...ci! ha belenéztek a tükörbe akkor az a tükör meghasad!!!De ha már belenéztek akkor egyuttal le is hugyozhatjátok magatokat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.