18 százalék lesz az új áfakulcs, és 2018-ra minden háztartásban lesz szélessáv - mondta Deutsch Tamás. Szavai szerint november közepére teszi le a kormány asztalára a törvényjavaslatát, amelyben ezek fognak szerepelni:az internethasználat áfája 18 százalékra csökken. A cél az, hogy azok is internetezzenek, akiket eddig a magas internet-előfizetés tartott vissza a netezéstől. A felnőttek egynegyedének nincs hozzáférése a világhálóhoz. a kormány szélessávú ingyenes wifi-hálózatot szeretne látni az ország egész területén (vagy ahogy Deutsch Tamás fogalmazott: „minden magyar településen, legalább egy közintézményben és közterületen legyen ilyen”)A szupergyors szélessávú internetelérés uniós cél, de Magyarország ezt előbb szeretné biztosítani, ezért már 2018 végére minden háztartásban lesz ilyen – erre 80 milliárd forintnyi uniós fejlesztési támogatást fordítanak Deutsch bejelentette, hogy az ágazati különadók is csökkenhetnek – ebben még egyeztetnek a piaci szereplőkkel. Jön a...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Helyesebben; a felnőttek egy harmadának nincs hozzáférése a húsos fazékhoz,amibe
ők rakták a húst,s az a kétharmad aki a fazék mellett áll,rakták bele a vizet.
Butautáló
Vakulj Magyar Paraszt, vakulj! Fideszesek! Lehet tapsikolni! Nem tudom, hogy lesz ez de a vége átb..szás lesz, az biztos!
hetöndöe
Ez tetszik,Úniós pénzből,na meg a szolgáltatók pénzéből.
Más faszával a csalánt,oszt még veri is a mellét ez a szarházi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.