Miközben Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő egyre inkább életrajzgyáros kamukirálynak tűnik, a 444.hu-nak sikerült találnia egy olyan testületet, amelynek Nógrádi nemcsak saját bevallása szerint, hanem bizonyíthatóan ténylegesen tagja.

Ez a testület pedig nem más, mint az MSZP által tulajdonolt Villányi úti Konferenciaközpont és Szabadegyetem Alapítvány kuratóriuma. Igen pikáns ez a nagyszerű kapcsolat, tekintve, hogy a Tanár Úrnak nevezett biztonságpolitikai szakértő mostanság éppen a kormány álláspontját képviseli és a közmédia kedvencének számít. A 444.hu szerint viszont korábban a szocialisták is sokat foglalkoztatták:

Nógrádit egyébként is kedvelték az MSZP-ben, hiszen felügyelőbizottsági tagságot kapott a Honvédelmi Minisztérium EI Zrt. nevű cégében, ami a honvédség vagyonkezelő vállalkozása. 2005-ben a Gyurcsány-kormány a Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével is kitüntette. Visszaemlékezések szerint a Gyurcsány-korszakban nagyra értékelték Nógrádi különleges oroszországi kapcsolatait is.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Nógrádi is csak kompenzál, mint Bogár László vagy Szaniszló, akiknek a múltjuk miatt "muszáj" most erősen jobboldalinak lenniük.
Tudják ők jól, hogy könnyedén a szemétdombra kerülhetnek.

Mondjuk Nógrádi legalább nem olyan sötét, mint a másik két említett "úriember", ő csak egyszerűen imád szerepelni. (és szerepjátékozni)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
A fikázott emberek többsége,nagyszerű képességekkel rendelkeznek.Bírálóiknak legtöbbje,sötét szemüvegen keresztül vizsgálják tevékenységeiket--és pártokhoz kötődötten.Az viszont igaz-hogy a politika szennyes áradatában- nevezettek,fel-s alá úszkálnak.Mert az ember,és a politika már csak ilyen!
Desischado
Egy újabb megélhetési here gumigerinccel, semmi több.
Eriksson
Nógrádi biztonságpolitikai szakértő, nem hiszem, hogy konkrétan kötődne valamelyik párthoz. Ha kötődne, akkor szóvivő lenne, nem független szakértő.
keresztapa
@Eriksson: A független szakértő, csak addig tud független lenni, amíg nem tudják megvenni függetlenségét!
Eriksson
@keresztapa: Ez igaz, de Nógrádi mióta szakért, egyformán nyomja. Szerintem.
varrólány
@perfekt: Szinte mindenki már menekültügyi szakértő itt is csak nincs erről dokumentum! Nem lehet pártoktól függetlenül megszólalni se mert valamelyikhez akkor is besorolnak , talán még olyanhoz amelyik meg sem alakult. Jó a politikai hasonlatod, én meg mocsarat szoktam írni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.