A szakmaiságot és a következetességet teljes mértékben nélkülöző, a Fidesz által uralt kommunikáció a menekültekkel kapcsolatban eddig nem szült mást, csak feszültséget és frusztrációt – amelyet aztán remekül fel tudtak használni politikai erejük növeléséhez. Az év elején a Charlie Hebdo szerkesztőségében történt párizsi mészárlás után Habony Árpádnak, a Fidesz propaganda mágusának támadt is egy remek ötlete. Arthur J. Finkelsteinnel, a negatív kampányok egyik amerikai atyjával kidolgozta azt a gyűlöletkampányt, amellyel a Fidesznek sikerült teljesen eluralnia a közbeszédet. Ez pedig a legfrissebb pártpreferencia-méréseken is meglátszik. A menekültválságra épített politikai haszonszerző kampány hatására az elpártolt szavazók nagy része visszatért a Fideszhez, a pártnak sikerült növelnie előnyét a többi párttal szemben.

Forrás: tenytar.blog.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Ez a cikk egy baromság.Már elnézést a minőségjelzőért.
Csak arra kell gondolni,hogy törökvész idején egy iszlám horda, már járt itt.Majd 150 évig.Tőlünk délre volt ,hol 350-400 évig tartott ugyanez?
Ez nem propaganda kérdése.Ez létkérdés.
De ha a tisztelt cikk írója elég bátor majd alkalom adtán álljon oda Zrínyi elé és az arcába vágja,Öcsi.Lúzer voltál.Vagy Dobónak.Dobó kijelentette,ki bármilyen módon szövetkezik ezekkel annak kötél.
A Zsúrbubinak ehhez semmi köze.
Persze fűtött szobából telihassal akár a holocaustot is bátrran lehet megmagyarázni.
Gondolod tisztelt cikkíró,hogy idejön több ezer menekűlt ezer dollárral a zsebében,meg okostelefonnal ingyen wifit követelve.Hozzáteszem nekem nem tellik okostelefonra,ez nem a reklám helye..és adómból etessem meg térjek át az ő hitére mert fenyeget esetleg családom molesztálja?...Egy büdös lófaszt.
Ha Merkelnek kellenek,hát ragadjon össze velük!
Ettől még szánhatom,vagy szerethetem felebarátomat,de csak tisztes távolból.
S ha mindez nem elég akkor lessünk már át a sógorékhoz.Csak idén 70 ezer nem engedélyköteles lőfegyvert adtak el.naponta 5-6 emberke tántorog be a fegyverboltba.Szeptemberben megduplázták a fegyvereladás forgalmát.
Lehet Orbánt szidni.Szeretni is.Oda lennél állítva,mit tenél?Nyakunkra engednéd őket.
Én adófizetőként nem fejőstehén vagyok.
Hogy a felmérés a statisztika mit mond?Kérem a statisztika a lehtre a talánra és a szimpatizánsokra alapoz.
Tényszerűen mellébeszélés nélkűl csak a matematika nyelvén lehet nyilatkozni.Ma 2000,tegnap 3500,azelőtt 4000 ember.
Érdekesség.valami csoda történet következtében az unió mégis ránk erőltetiakaratát kvóta ügyben.Nos kispofám,hogy itt lehessen tartani őket,meg kell kapniuk az uniós alp bérátlagot.Ember nincsen az országban ,ki ezt az adófizetőkkel szemben fölmerné vállani.
De megpróbálhatod.
Tökösség vér,és puca kérdése!
katalin70
@kamazuka: Kedves Kamazuka!Szívemből szóltál! Nem lehet a szemét nyitva tartó embert félretájékoztatni!!!Látjuk, hogyan viselkednek,annak ellenére, hogy a német média!!! elismerte,hogy keresik a migransok között a "javát ",kormányzati utasításra!!!Akkor az a tájékoztatás a helyes???!!! Esküszöm, itt mindenkinek elment az esze!!!Már bocsánat :szemetelnek,sz..nak-h..nak mindenhová! Eldobaljak az ételt!!!Engem arra neveltek,hogy az ételt megbecsüljuk!!!Azt mondják, ez a műveltebb, civilizáltabb része az áradatnak.Akkor milyen lesz az alja?!?!?!Mi folyik itt??!!!Ki eresztette ezeket ránk???!!!
karma1
@Horizont: finkelstein nem magyar, es o a gyuloletkeltesert sulyos penzeket kap...Neki aztan mindegy, hogy mit csinal Magyarorszag nepevel, csak penzt kapjon erte. Azt meg fog kapni, mert ezert alapitottak meg habonnyal egymillio forint alaptokevel Londonban a kozos ceguket. Valahova kell kuldeni a Judas-penzt...
karma1
@katalin70: Az utolso mondatodra talan sohasem kapjuk meg a valaszt, pedig egy fuggetlen nemzetkozi birosag elott ez perdonto lenne...
Jozan paraszti esszel nezve is eleg baj, hogy az Unio igy es ezt kommunikalja egyreszt a menekultek fele, masreszt a szenvedo magyar, szerb, torok, gorog polgaroknak...
bakegya
A MI TEKNŐSÜNK MINDÍG IS FORDÍTVA ÜLTE MEG A MÁR RÉGÓTA AGONIZÁLÓ MAGYAR LOVAT-AZ APJA PÁRTKÖNYVELŐJE ÁLTAL LENYÚLT SÓDERBÁNYÁBAN NINCSEN ANNYI KAVICS AMIT MEG NE MOZGATNA A SAJÁT BETEGES HATALOMFÉLTÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN-MAGYARORSZÁGBÓL ORBÁN AGYAR-ORSZÁGOT CSINÁLNI PRÓBÁL MINDEN HATÁR SZART MEGKOVAGOLVA A POLITIKAI CIGÁNYKODÁSAIVAL-GOLYÓÁLLÓ NAGY MELLÉNNYEL.
Milyen ember az aki az EU keresztény- néppártban pávákodik itthon pedig Magyarország Kormánya nevében állampénzen hirdetményt fizet a bal -faxa híradójában naphosszat "...AZ EU MENEKÜLTPOLITIKÁJA MEGBUKOTT..."-FELCSUTKÁT UGYANAKKOR JÁTÉKVASÚTTAL ÉKESÍTI,FŰTÖTT MŰFÜVEL TAPÉTÁZZA KI STB...EU POLGÁRAINAK ADAKOZÁSÁBÓL!-rohadjon meg minden fideSS PATKÁNY AKIK A CÖLÖP TETEJÉNRE TETTE EZT A TEKNŐST.
bakegya
Az a magyar aki kitöltötte a magyarország miniszterelnöke által állampénzen kipóstázott összes levélszemetet, minden nemzeti kutyaszarral felkentnek érezheti magát-embertelen cigánykodással MENEKÜLÉSKOR AZZAL IGAZOLHATJA MAGÁT A PENGE HATÁRON.de...KITEHETI BEKERETEZVE A LENINKÉP HELYÉRE A felcsutkai MARADONA KÉTBAL-LÁBAS TÁKOLMÁNYÁT POFAVIZITRE A nappalijába is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.