A Századvég szerint megalapozatlanok a sajtóban megjelent – a minősített dokumentumok kezelésével kapcsolatos – felvetések és sejtetések.

A Századvég Politikai Iskola Alapítvány az MTI-nek eljuttatott közleményében azt írta: határozottan visszautasítanak minden, az alapítvány működésével kapcsolatban terjesztett rosszindulatú gyanúsítást és hazugságot. Az alapítvány szerint nagyfokú tájékozatlanságról tanúskodnak és számos csúsztatást tartalmaznak a sajtóban a Századvéggel kapcsolatban megjelent felvetések. A Századvég minden tekintetben betartja a vonatkozó jogszabályi előírásokat és ennek megfelelően működik – szögezték le közleményükben.

Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke vasárnap azt közölte, a testület következő ülésén napirendre tűzi "a Századvég-ügyet". Mint mondta, tájékoztatást fognak kérni arról, hogy a Századvég munkatársai közül kik, miért és milyen minősített dokumentumokba tekinthettek bele. A testület összehívását szombaton Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke kezdeményezte, aki felidézte: Pintér Sándor belügyminiszter egy írásbeli kérdésére adott válaszából derült ki, hogy "a kormány közeli Századvég Politikai Iskola munkatársainak 2013-ig egyáltalán nem volt az állam titkainak kezeléséhez szükséges biztonsági tanúsítványa".

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Századvég ??? A G.Fodor gnómka ?
A " G "-t Simicska óta tudjuk ...
És a Századvég a Girnyószázé volt...
No comment !!
eszegfu
Na ki nem mondott igazat?! Pintér vagy a Századvég?!
eugen4402
@eszegfu: Fordítva tedd fel a kérdést: - ki mondott igazat? Jobb is, ha nem árulnak el semmit, mert akinek elárulják a titkokat, azt meg kell ölniük.
Emlékezz Attila koporsójára... Még azokat is lenyilazták, akik lenyilazták a lenyilazókat, akik a sírásókat nyilazták le. A régészek azóta is azt a koporsót keresik. :-)
eszegfu
@eugen4402: 9:56 Ja ugy könnyü, ha "forditva" teszem fel a kérdést, mert akkor pontosan tudom: egyik sem mond igazat!:)) Én nem kivánom egyiknek sem a "lenyilazását", csupán "égjenek le"... kiváncsi leszek ebből mit hoznak ki?! Ugyanis az nem lehet, hogy mindketten igazat mondanak, vagy mindketten hazudnak... és itt nincs "köztes" megoldás!
eugen4402
@eszegfu: Hidd el, ha valamelyikük pillanatnyi elmezavarában igazat találna mondani, azt se hinnénk el. Itt tartunk, és ez picurka botrányocska is bekerül a többi mellé a "Megoldatlan Ügyek"- feliratú fiókba, és a többi már a jótékony felejtésre hárul. Holnap jönnek új ügyek, és a Századvégre, meg a titkokra már a kutya sem fog rákérdezni. Ahogy eddig. Folytatjuk...
eszegfu
@eugen4402: 12:50 Nincs mit hozzátennem... sajna igazad van.:((
volvós
Századvég ??? A G.Fodor gnómka ?
A " G "-t Simicska óta tudjuk ...
És a Századvég a Girnyószázé volt...
No comment !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.