Valós értékénél 66 millióval olcsóbban adhat el egy ingatlan az V. kerület, legalábbis Juhász Péter, az Együtt alelnöke szerint, aki Facebook-bejegyzésében kezdeményezte, az önkormányzat tartson rendkívüli ülést és kezdeményezzen vizsgálatot a tranzakció megvizsgálására.

Az Együtt alelnöke szerint az eladás azért gyanús,

Mert kiderült, hogy már 3 éve is drágábbra értékelték az ingatlant. Mert kiderült, hogy a napokban háromszoros árért adtak el ingatlant a házban. Mert kiderült, lenne, aki megvenné 78 millió helyett 145-ért.

Juhász szerint a kerületnek annak kell utánajárnia, hogy összejátszott-e az ügyvéd az értékbecslővel, hogy ilyen alacsony árat állapítson meg. A képviselő egyúttal úgy vélte, indokolt, hogy ezentúl két értékbecslés legyen szükséges minden ingatlanértékesítéshez.

Steiner Pál MSZP-s képviselő már támogatásáról biztosította Juhász Péter kezdeményezését, ám a rendkívüli ülés összehívásához a képviselők negyedének aláírása kell.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es tessek mondani, ennek a kedves V. keruleti eladonak van neve? Partallasa? Vagy csak siman odafigyelt rogantonyo lenyulos eladasaira, es onszorgalombol cselekedett? Nehogy most egy fide$$-es azt allitsa nekem, hogy minden rendben van az eladas korul, mert sikitozni kezdek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Es tessek mondani, ennek a kedves V. keruleti eladonak van neve? Partallasa? Vagy csak siman odafigyelt rogantonyo lenyulos eladasaira, es onszorgalombol cselekedett? Nehogy most egy fide$$-es azt allitsa nekem, hogy minden rendben van az eladas korul, mert sikitozni kezdek...
pbalage
@karma1: ez Rogán Antal pártpropagandaügyi miniszter kerülete, de most egy másik csinovnyik van az élén.
(gondolom úgyis tudod)
vonotok
Juhász Péter úr ! Sokan vagyunk ebben az országban akik szorítanak önnek, ahhoz , hogy ereje kitartása, hogy megnyerje ezt a küzdelmet. Sok sikert, jó egészséget a munkájához.
karma1
@pbalage: Azert mondtam, hogy rogan emloibol szivta a csalas tudomanyat,... Valami V-betus... Vidovszky? Varszegi? Igaz, marhara nem erdekel, csak hat papiron megint valaki(k) jol jarnak...:o((((
Hellcat
Csak a szokásos V. kerültei fideszes disznóságok.
Clavigo
Ez a Hulladék jól teljesített az V.kerületben...A felsőcsutkai Cimbalmos meg elégedett a Nyaloncával. Mi meg fizetjük a frissen kreált minisztériuma fenn tartását ...oszt jó napot.
prime777
Olyan felesleges amit Juhász csinál.Az embereket továbbra sem érdeklik ezek a dolgok,az ügyben érintettek meg nem mennek a sittre 5-10 évre.
Valahogy ez úgy van szerintem,hogy a nép tudja,hogy mindegyik lop aki hatalomra kerül vagy kerülne.
De Orbánék legalább nem annyira a külföldnek játszanak mint a szocik.
Ennyi a titka szerintem az imádatuknak,vagy,hogy bármi meg van nekik engedve.
Ja és már csak azért is nehogy a szocik visszajöjjenek.
Higgyétek el ezeket leváltani majd akkor lehet ha Orbán Viktor elhalálozik.Amit nem kívánok neki egyébként!
De majd csak akkor jöhet itt változás.A szocik tényleg mindig a külföld meg az unió seggét nyalták.Ez van.Lopni meg most is lopna mindegyik ha hatalomra kerülne.Csak titokban.
Toby
Tró-gán addig generálja a feszültséget maga körül, míg nem lesz rá szabott mentőőv és belefullad a saját mocskába !
human
Juhász Péter valóban dolgozik. Bármennyire is tűnik annak, nem tartom szélmalomharcnak. Most kell ezeket a lopásokat jegyezni és remélhetőleg egyszer egy bíróság végigolvassa a listát.
Desischado
@Szeparepa2: A szivemből szóltál! Már annyira pofátlanok, hogy nem is leplezik a lopást! És ez a nyomorult ordas hazug tolvaj propaganda miniszter! Szégyen!
nezelodo
Olyanok ezek, mint az egykori vagyonügynökség a 90-es évek elején, 380 milláért nem adott el egy borászatot a vevőnek, csak 240-ért pár héttel később, ugyanannak a személynek. Aztán az egészet elengedték az adóskonszolidáció keretében. A döntéshozók meg ágyban haltak meg...
hetöndöe
Hunvald valami ilyesmiért volt éveket börtönben,vagy tévednék?Ráadásul szoci kormányzás alatt tartóztatták le.
Most vajh miért nem vádolnak meg senkit?Minden fitymaszos becsületes?
Haggyá lógva Vászka!:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.