Turisztikai vonzerő nélkül nem lehet minőségi turizmust létrehozni a Velencei-tónál, ehhez azonban egységes szemlélet, közös gondolkodás kell a tóparti településeken – mondta L. Simon László, a Miniszterelnökség államtitkára csütörtökön Velencén az Örökség a tóparton címmel rendezett kerekasztal-beszélgetésen.

Az Örökség Kultúrpolitikai Intézet rendezvényén L. Simon László hangsúlyozta: csak átgondolt stratégia mentén lehet "minőségi turisztikai ugrást véghezvinni" a tó környékén. A turisztikai kereslethez kell igazítani a kínálatot, vagyis vonzó kulturális programokat kell létrehozni, amelyek az ország kulturális életében is számottevőek – tette hozzá.

Az államtitkár szerint szemléletváltásra van szükség a Velencei-tó partján, ami adott esetben azt is jelentheti, hogy Gárdony, Velence és Kápolnásnyék egyesülnek, közös önkormányzatot hoznak létre, hogy egységes fejlesztéspolitikát követhessenek és vonzó kulturális kínálatot alkossanak.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Ugorj a tóba, a turisztikai prospektusba hirdessék, hogy a Loch Ness-i szörny új felelhetőségi helye a Velencei-tó.
bakegya
A 60-70-80-as ébvek idegenforgalmát soha nem fogja hozni egy ilyen zsákoló banda-és ki-kik lettek annak is az élvezői?A somogyi partot pl lenyúlhatta egy gyenesei-ma is abból élősködnek-most jött a teknős banda,ezek is ezen ragadnak-fel is van,le is van rendesen osztva a hegyek nélküli medence és az eus milliárdok az ilyen mindenhez értőknek és a feleségeiknek,GYEREKEIKNEK!Az adóhivatal pedig kergetőzik de csakkk a kicsikkel és előre fizetőkkel.
zöldszem
Ugorj a tóba, a turisztikai prospektusba hirdessék, hogy a Loch Ness-i szörny új felelhetőségi helye a Velencei-tó.
justhpeter
@zöldszem: A tisztességes Loch Nessi szörnyek nevében visszautasítom. L Simon maximum hungarikum szörny lehet, de feltétlenül ugorjon.
zöldszem
@justhpeter: Na jó, akkor csak ugorjon, de krokodilos tóba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.