A szertartás mindenekelőtt a gyászoló családról és az elhunytról szól. Aki úgy érzi, szeretné megadni a végtisztességet az érintettnek, aki szeretne osztozni a közeli hozzátartozók gyászában, aki úgy véli, részt kíván venni a vigasznyújtásban, annak érdemes lenne tudnia: ez nem egyéni vagy kollektív performanszok ideje.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
propeller.hu/itthon/3162045-bencsik-andras-mar-arulozza-is-goncz

Komolyan kérdezném a tisztelt jobboldaliakat,ilyen megnyilatkozás után csodálkoznak,hogy milyen indulatok gerjedtek a baloldalon Orbán és csapata iránt?
A felcsúti vadbarom meg örüljön,hogy a békesség nevében nem húzták fel ott helyben az első fára a temetőben.
nemkati
@hetöndöe: @justhpeter: Pontosan, csak arról szólt, legalábbis a megemlékezés, a búcsúszertartás. Aki látta a közvetítést, vagy, mint én, ott volt személyesen, az tudhatja. Hogy halála kapcsán egyesek milyen párhuzamról vagy különbségről beszélnek, az már mindenkinek a szíve joga. Az olyan méltatlan moslékokat meg, amiket az ilyen bencsik félék kihánynak magukból, gyorsan el kell felejteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.