Göncz Árpád temetése rendzavarás nélkül kezdődött. Közjogi méltóságok, volt köztársasági elnökök, miniszterelnökök és házelnökök, a hazai politikai elit nagyjai és ezrek búcsúznak a volt köztársasági elnöktől az óbudai temetőben.

Hiányzik ugyanakkor a sorból Orbán Viktor jelenlegi miniszterelnök, aki a közvetítésen nem látható, mivel nem az első sorban ült le, hanem – a 444.hu beszámolója szerint – valóban magánemberként, nem miniszterelnökként érkezett az eseményre. A tömeg mögött, a parcella hátsó részénél áll feleségével, Lévai Anikóval testőrök és Havasi Bertalan tisztes távolságában. 

Orbán elbújt a tömeg mögött

Orbánék auramagányáról az MTI is közölt fotót:

Orbán elbújt a tömeg mögött

Tudósítások szerint Orbán Viktor nem várta meg a temetés végét, a sírba tétel közben távozott a helyszínről a hátul állók közül többekkel egyetemben.

103 hozzászólásarrow_drop_down_circle

prime777
@izo: Micsoda gyűlölködő ember vagy te.Az összes fidesz-fan ilyen egyébként.
Elborult agy és a gyűlölet mindenki és minden ellen aki nem fúj egy követ veletek.Azt hiszitek ti szartátok a spanyolviaszt és,hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter.
Felsőbbrendűsködtök és úton-útfélen uszítotok.Nektek senki és semmi nem felelhet meg ami nem fidesz és az közeli.
Látnád magadat mennyire szánalmas vagy ahogy szolgálsz egy ugyanolyan szar,velejéig ocsmány,pöceszagú rendszert vagy hatalmat mint a régiek voltak.Közben marhára okosnak képzeled magadat meg talpig magyarnak,hogy ezt még le is mered írni.
Mindenkibe belekötni,lehazaárulózni,mocskolni,szarni ez jól megy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Eriksson: Pontosan a 17:51 hsz-ben, amit irtam... és szerintem az "eredeti" témádhoz szóltam. De talán nem is érdekes az egész... bizonyára most én nem vagyok eléggé "tárgyalóképes"...
izo
@eszegfu: A túlpörgést félreértetted , mondjuk úgy túlkomplikálod!
Eriksson
@eszegfu: Az is lehet, hogy én voltam félreérthető. Azt próbáltam elmondani, hogy mit gondolok az egymást követő pártok áldásos tevékenységéről a rendszerváltozástól kezdve mostanáig. Meg úgy általában az egész folyamat okairól.
vonotok
@Eriksson: Köszönöm a cikket. Nagyon tanulságos volt.
Freewolf
Nemes, emberi gesztus volt. Ismét megértem, miért tisztelem ezt az embert! Nem rinyált, kiment és csendesen fejet hajtott, mint ember!
Gratulálok az emberségedhez Miniszterelnök Úr!
JAJMÁR
@Freewolf: 17:38 Fejet hajtott? Mikor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.