A legmeglepőbb helyen él az a magyar újságíró, aki egyszemélyben testesíti meg a buta árokásáson és a sehová sem vezető "vagy ők vagy mi"-mentalitáson való túllépést: Orbán Viktor lakásában. Jól ismert dolog, hogy a szakácskönyvszerzőként is ismert Lévai Anikó a magazin 2010-es újraindítása óta a Magyar Konyha szerkesztőbizottságának tagja, sőt egyenesen elnöke. A patinás, a rendszerváltás után mégis tönkrement lapot a Simicska Lajos sajtóbirodalmához tartozó Heti Válasz indította újra 2010-ben és az aktuális cégadatbázis szerint ma is ők a Magyar Konyha kiadójának többségi tulajdonosai. Ráadásul elégedett tulajdonosai, a kft ugyanis tavaly tízmillió forintos nagyságrendű nyereséget produkált. Önmagában is klasszul hangzik, hogy Lévai Anikó a privát életében egészen másképp viselkedik, mint egy rakás, a férjét szolgáló újságíró. De még jobb, hogy a publikált részlet alapján az interjúja is igen ígéretes, engem ez a rész fogott meg a legjobban:1929-ben közvetlenül az esküvő előtt...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
@Clavigo: a földéhsége óta és a sumák álszerénysége miatt se szimpatikus a nő-a párválasztásban pedig egyenesen csapnivaló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.