Colleen Bell nagykövet beszédére washingtoni lobbistákkal, republikánus képviselőket felhasználva csapott vissza a magyar kormány. És ez csak a kezdet. 612 milliót adnak a rejtélyes Magyar Foundationnek, ami amerikai politikusok kampányát is támogathatja, és amiben Arthur J. Finkelstein, Orbán tanácsadója egyik embere bukkan fel. Egy menekültellenes texasi képviselő pedig már kapott is pénzt a kampányára Magyarország felbérelt amerikai lobbistájától.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Már megint sokat akar a szarka, de nem bírja a farka.
papa.49
Addig erőlködik a hazugovics míg őt is kitiltják az USA. ból, mit mondjak röhögnék rajta))))))))))
Clavigo
@papa.49: Szerintem ott van a kitiltottak között..DE diplomataként,,diplomata útlevéllel még így is beengedik a köcsögöt..
Csizmás Kond
...az is lehet, hogy esetleg minden Orbánhoz köthető valamit tudnak csak eladni az úgynevezett szabad médián keresztül...
kkalman
Már megint sokat akar a szarka, de nem bírja a farka.
Jankó123
"Hogyan nyerne magának washingtoni szövetségeseket a magyar kormány?"

Ahogy a legtöbb külhoni szövetségest is nyerte!
"Borítékos sorsjegy!" - Jó sok pénzzel!
:-)))
papa.49
@Clavigo: Valahol olvastam hogy ez a gyík amerikai elnök akart lenni, csak hát nem ott született, így nem lehetett, ez a szerencséje az amcsiknak)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.