A Transparency International Magyarország (TI) szerint az európai uniós projekteket rendszeresen túlárazzák, az pedig, hogy a pályázati pénzeket el kell költeni, korrupciót okozhat.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Nemcsak korrupciót okozhat, okoz is.
Egy megnyert pályázat még el sem kezdődik, 30%-a már magánzsebekben van.
kukac50
Pályáztatások elbírálásánál minden párt tagjainak egyenlő arányban kellene részt venni.
Vagy minden falú város pályáztatás nélkül lakosság arányosan kapjon, a 2000 fős alatti falók meg annyit mint Felcsút. Akkor nem kell pályáztatni mert van olyan is ahol felesleges is mert a terület alapú támogatás elbírálásánál már a zöldítést is kitudják számolni mekkora terület,mi van termelve melyik növény felel meg a zöldítésnek hány százalék a terület zöld felülete ami elfogadható. Ismerni kell a növény fajtákat és százalék számítást is kellene tudni azoknak akik elbírálják.
nyanya001
Több, százmilliós értékűre becsült, Vácon történt visszaélésgyanús ügyben tett tavaly feljelentést Nagy Péter, helyi vállalkozó. A férfi úgy érzi, az elmúlt közel másfél évben érdemi fejlemény a városvezetéshez köthető ügyek kivizsgálásában nem történt. Van olyan ügy, amelyik már másfél éve van a nyomozó hatóságnál, de eddig még senkit sem gyanúsítottak meg. Ez utóbbi tényt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette az Átlátszó megkeresésére, egyúttal közölték, hogy környezetkárosítás és hűtlen kezelés gyanúja miatt folynak az eljárások. A vállalkozó szerint nem kizárt, hogy magas beosztású kormányzati politikus közbenjárása lassítja a nyomozást, de erre nincs bizonyítéka. Ha ez igaz, akkor nem kizárt, hogy a háttérben komoly erők ütközhetnek, a feljelentő Nagy Péter lányának ugyanis Habony Árpád udvarol.

atlatszo.hu/2015/11/11/korrupciogyanus-ugyek-vacon-habony-arpad-uj-szerelmenek-apja-feljelentest-tett/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.