Az Eurobarométer az Unió mind a 28 tagállamban elvégezte a felmérést a menekültekről, ezért az eredmény remek alap az összehasonlításra, mondta Molnár Csaba az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Molnár kimondottan okos ember, de most szót tévesztett...nem 74% százalék van a kvóták mellett, hanem 74% van a kvóták ellen..

a többi stimmel...
wagabund
Molnár kimondottan okos ember, de most szót tévesztett...nem 74% százalék van a kvóták mellett, hanem 74% van a kvóták ellen..

a többi stimmel...
justhpeter
Megint össze vagyok zavarodva. Nem tudom ki hazudik. Az Eurobarométer vagy a fideSS ? Segítenétek ?
karma1
@justhpeter: Szerinted??? Es mi van a nepszavazasi kiirassal? Lesz nepszavi vagy nem?

Szerintem meg hulyek a vezetok: ha elfogadnak a kvotat : (valahol 5-600 bevandorlo letszam kozott), akkor ezzel ket legyet utnenek egycsapasra: befognak az EU szajat - "mi teljesitettuk a rank kirott kvotat!", a tobbi bevandorlot meg szelsebesen tovabb tudnak kuldeni, oda, ahova az EU javasolja.

Nem hiszem, hogy Ma.o. keptelen lenne 500 embert letelepiteni, akarcsak bevandorlo es NEM ALLAMPOLGAR szinten...

Dehat a loszemuveges megrogzotten hulye tanacsadok megint rosszat sugnak orban fulibe...:o(((((
karma1
@wagabund: Szerintem pedig az Eurobarometer nem egy megvasarolhato tarsasag, nem egy Szazadveg, Median, KSH vagy akarmilyen masik adathamisito, ezert inkabb elhiszem nekik, hogy nem egybol Ozdra, vagy Angyalfoldre mentek volna csak adatfelmeresre...

Ne feledd a rengeteg onkentest, akik a mai napig sajat zsebbol, sajat idoben segitenek a bevandorlok ellatasaban... Nem mindenki "ellenes"...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.