A Demokratikus Koalíció (DK) azt kérdezi Tarlós István főpolgármestertől, "ártalmatlanok megfélemlítésével" járó pénzbehajtásra törekednek-e a BKV-ellenőrök a társaság költségeinek előteremtése érdekében.

Gy. Németh Erzsébet, az ellenzéki párt fővárosi képviselője kedden az MTI-nek nyilatkozva úgy fogalmazott, hetente hallani olyan történeteket, amikben a BKV ellenőrei érvényes jeggyel és bérlettel utazókat zaklatnak, szabnak ki rájuk büntetéseket vagy lépnek fel velük szemben fenyegetően.

A politikus példaként említette azt az esetet, amelyben szerinte a BKV ellenőrei a közelmúltban bérlethamisítás vádjával ártatlanul rabosíttattak a rendőrökkel egy, a haldokló édesapjához siető fiatal orvosnőt.

Gy. Németh Erzsébet kiemelte, a sértettől felhatalmazást kaptak arra, hogy azonnali vizsgálatot kezdeményezzenek a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatójánál, emellett a DK a történtek tisztázása érdekében parlamenti írásbeli kérdéssel fordul Pintér Sándor belügyminiszterhez.

Az ellenzéki párt elvárja a főpolgármestertől, hogy az esetet kérje számon Pető Györgyön, a Fővárosi Biztonsági Iroda vezetőjén – tette hozzá a DK budapesti képviselője.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ilyen cikkeket olvasva értem meg azokat a kopasz, kigyúrt roma kanokat,
akik " csöveznek " a villamoson, és amikor jön a 40 kilós " ellenör ",
szépen beleveri a betonba... Senkiházi szar alakok, mint az áruházi
biztonsági közmunkások...( tisztelet a kivételnek )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@wagabund: Nekem meg a következő sztori megálltam a Corvin előtt a parkolóban, nem volt apró, mentem be a Corvinba a bejáratnál vettem néhány kiflit megyek vissza az automatához, utána a jeggyel a kocsihoz, mondja a nejem hogy most rakta rá a mikulás csomagot a koma, odamegyek mutatom hogy itt a jegy azongya ő már semmit nem tehet, menjek ki Budára a központba...De mi az unokánkkal időre mentünk a Rókusba, tehát nem tudtam rögtön kimenni, mire végeztünk lejárt a ,,munkaidejük,, így másnap kellett Budára átautózni, 1 óra várakozás után sorra kerülök, 10 perc alatt megérti az ügyintéző hogy a két időpont között pont 2 perc van, nehezen de kegyesen elengedi a büntit, ja és közben ott is ketyeg a parkolóban a z óra...Magyarázatot senki nem tud arra 1. miért büntet mielőtt letelne a türelmi idő. 2. ha látja hogy nem jogos miért nem tudja törölni az egészet...Nekem így bírság nem volt csak plusz 100 km.meg egy csomó ideg...
bencemacska
@papa.49: Valahonnan be kell szedni a jólétre valót! Gazdagék nem fizetnek adót sem, csak jól élnek!!!
wagabund
@papa.49: ..igen, így már én is jártam a Mária utcában, Baross utcában, stb ..nem tudok úgy résen lenni, hogy ne szopassanak meg nagynéha...
asszem ez már sport
papa.49
@wagabund: Csupán tisztességesen kellene eljárni, az emberek nagyon nagy része nem a csalásra utazik, de ugye igaz a mondás ,,ki mint él, úgy ítél,, ...
csa-csa
@papa.49: ennek semmi köze a "fütyiszes" igazolványhoz! 30-40 éve is voltak bunkó ellenőrök, akik azt hitték: hogyőkaztánhátasztán..! Már akkor sem rúgtál labdába ellenük!
Tudod! már a "félhatóságis" is úgy érzi államazállamban na! és hát holló a hollónak az anyja p..-ja szokta volt mondani kedvenc párom.
dömdödöm
Néhány éve ez megy Budapesten ,pénzbehajtás állami , kormányzati ,önkormányzati asszisztálás mellett és zéró tolerancia elv alkalmazása szabadkezű használatával vannak kiküldve a gyalog sakkbábúk .( a parasztok )
A Magyar Látta ,Hallotta ,Tapasztalta ,Szenvedte .
Üzenet : Lesz idő majd amikor jöttök kérni , azt fogjátok kapni amit megérdemeltek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.