A Demokratikus Koalíció (DK) azt kérdezi Tarlós István főpolgármestertől, "ártalmatlanok megfélemlítésével" járó pénzbehajtásra törekednek-e a BKV-ellenőrök a társaság költségeinek előteremtése érdekében.

Gy. Németh Erzsébet, az ellenzéki párt fővárosi képviselője kedden az MTI-nek nyilatkozva úgy fogalmazott, hetente hallani olyan történeteket, amikben a BKV ellenőrei érvényes jeggyel és bérlettel utazókat zaklatnak, szabnak ki rájuk büntetéseket vagy lépnek fel velük szemben fenyegetően.

A politikus példaként említette azt az esetet, amelyben szerinte a BKV ellenőrei a közelmúltban bérlethamisítás vádjával ártatlanul rabosíttattak a rendőrökkel egy, a haldokló édesapjához siető fiatal orvosnőt.

Gy. Németh Erzsébet kiemelte, a sértettől felhatalmazást kaptak arra, hogy azonnali vizsgálatot kezdeményezzenek a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatójánál, emellett a DK a történtek tisztázása érdekében parlamenti írásbeli kérdéssel fordul Pintér Sándor belügyminiszterhez.

Az ellenzéki párt elvárja a főpolgármestertől, hogy az esetet kérje számon Pető Györgyön, a Fővárosi Biztonsági Iroda vezetőjén – tette hozzá a DK budapesti képviselője.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ilyen cikkeket olvasva értem meg azokat a kopasz, kigyúrt roma kanokat,
akik " csöveznek " a villamoson, és amikor jön a 40 kilós " ellenör ",
szépen beleveri a betonba... Senkiházi szar alakok, mint az áruházi
biztonsági közmunkások...( tisztelet a kivételnek )
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Ilyen cikkeket olvasva értem meg azokat a kopasz, kigyúrt roma kanokat,
akik " csöveznek " a villamoson, és amikor jön a 40 kilós " ellenör ",
szépen beleveri a betonba... Senkiházi szar alakok, mint az áruházi
biztonsági közmunkások...( tisztelet a kivételnek )
csa-csa
azért érdekelne, hogy tudják ránézésre tutira megállapítani hamis vagy nem? és persze azonnal elkobozzák vizsgálat nélkül és csak próbálj ellenkezni még pofán is vágnak! ha igaz ha nem.
wagabund
ezek az ellenőrök a főiskolán nem tanultak helyzetelemzést, viselkedéstant? akkor hogy kaptak diplomát?
papa.49
@wagabund: Milyen ,,főiskolán,,??? A két bután, vagy a három ostobán, esetleg az egy tánciskolán???Némelyik lehet a nevét se tudja helyesen leírni))))))))
wagabund
@papa.49: jaj nemááá... kicsit hízelegni akartam, hátha legközelebb az enyém lesz hamis..jó velük jóba lenni...

írhattam volna egyetemet is, de azt nem mertem...
papa.49
@wagabund: Hiába kaparsz, ha nincs fütyiszes igazolványod semmire nem mész velük, tudnék történetet mondani az ész hiányáról, a parkoló őrök között))))))
wagabund
@papa.49: azt ne is mondd.. tizezrembe került valamelyik nap..a kocsim orra belógott..
tegezett az egyik, én meg nem emlékeztem hogy a diplomaosztón egymás mellett álltunk volna...ez egy tizes volt...
papa.49
@wagabund: Nekem meg a következő sztori megálltam a Corvin előtt a parkolóban, nem volt apró, mentem be a Corvinba a bejáratnál vettem néhány kiflit megyek vissza az automatához, utána a jeggyel a kocsihoz, mondja a nejem hogy most rakta rá a mikulás csomagot a koma, odamegyek mutatom hogy itt a jegy azongya ő már semmit nem tehet, menjek ki Budára a központba...De mi az unokánkkal időre mentünk a Rókusba, tehát nem tudtam rögtön kimenni, mire végeztünk lejárt a ,,munkaidejük,, így másnap kellett Budára átautózni, 1 óra várakozás után sorra kerülök, 10 perc alatt megérti az ügyintéző hogy a két időpont között pont 2 perc van, nehezen de kegyesen elengedi a büntit, ja és közben ott is ketyeg a parkolóban a z óra...Magyarázatot senki nem tud arra 1. miért büntet mielőtt letelne a türelmi idő. 2. ha látja hogy nem jogos miért nem tudja törölni az egészet...Nekem így bírság nem volt csak plusz 100 km.meg egy csomó ideg...
bencemacska
@papa.49: Valahonnan be kell szedni a jólétre valót! Gazdagék nem fizetnek adót sem, csak jól élnek!!!
wagabund
@papa.49: ..igen, így már én is jártam a Mária utcában, Baross utcában, stb ..nem tudok úgy résen lenni, hogy ne szopassanak meg nagynéha...
asszem ez már sport
papa.49
@wagabund: Csupán tisztességesen kellene eljárni, az emberek nagyon nagy része nem a csalásra utazik, de ugye igaz a mondás ,,ki mint él, úgy ítél,, ...
csa-csa
@papa.49: ennek semmi köze a "fütyiszes" igazolványhoz! 30-40 éve is voltak bunkó ellenőrök, akik azt hitték: hogyőkaztánhátasztán..! Már akkor sem rúgtál labdába ellenük!
Tudod! már a "félhatóságis" is úgy érzi államazállamban na! és hát holló a hollónak az anyja p..-ja szokta volt mondani kedvenc párom.
dömdödöm
Néhány éve ez megy Budapesten ,pénzbehajtás állami , kormányzati ,önkormányzati asszisztálás mellett és zéró tolerancia elv alkalmazása szabadkezű használatával vannak kiküldve a gyalog sakkbábúk .( a parasztok )
A Magyar Látta ,Hallotta ,Tapasztalta ,Szenvedte .
Üzenet : Lesz idő majd amikor jöttök kérni , azt fogjátok kapni amit megérdemeltek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.