Van, ami nem igényel kommentárt. Ilyen a Fidesz-frakció közleménye, mely a PM azon követelésére reagál, miszerint korrupcióellenes ügyészségre van szükség Magyarországon:

Kár, hogy a baloldalnak nem minden idők legkorruptabb kormányzása, a Gyurcsány-Bajnai-kormány alatt voltak ilyen ötletei, amikor az elköltött fejlesztési pénzek nagy részét elnyelte a föld és a korrupt, rossz pályázati rendszer miatt Magyarországot 25-30%-os forrásvesztés fenyegette.

A Gyurcsány-Bajnai-kormány korrupt fejlesztéspolitikája miatt a Brüsszel által biztosított 8200 milliárdos fejlesztési keretből akár 2500 milliárd forinttól is eleshetett volna hazánk. A baloldali politikusok Brüsszelben ma is egymás után jelentgetik fel Magyarországot abban bízva, hogy az unió megbünteti a magyarokat és megvonja a fejlesztési forrásokat.

A polgári kormány véget vetett ennek a korrupt, rossz fejlesztéspolitikának. A magyar vállalkozások ma minden eddiginél több fejlesztési forrást, minden eddiginél gyorsabban, egyszerűbben, eredményesebben és átláthatóbban tudnak felhasználni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
ennek még az elolvasását is bűncselekménnyé nyilvánítanám.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Amikor a nyugati vilagban valahol valaki ekkora hazugsagot jelent ki, hogy a hallgatosagnak kiugrik a szeme, akkor csak egy megjegyzes szokott lenni: NO COMMENT!
Amikor valaki a szemembe hazudik, akkor en altalaban elnemulok, mert magamban akkor merem fol az illeto pofatlansagat. Most biztosan nem tudok megszolalni par oran keresztul...Ja, meg kell az emesztesenek egy kis Gyurcsanyozas, megint kimaradt 2 nap...:o(((
pbalage
ennek még az elolvasását is bűncselekménnyé nyilvánítanám.
Aki Én
Egy okkal több, hogy legyen korrupció ellenes ügyészség. Nem kérdés, hogy aki becsületes, az nem csak hogy rábólint az ilyenekre, hanem maga kezdeményezi.
@karma1: Igazad van, NO COMMENT! Ez már a legalja...
eugen4402
A pedofíliát se büntessék! Egyszer az ellen is akciózott ez a Gyurcsány!!!
Lássuk, ki tud több olvasót sóbálvánnyá dermeszteni...
perfekt
Erre mondják pestiesen,hogy Ügyes!Ennek az üzenetnek-utolsó soraiból hiányzik egy fél mondatnyi kötelesség! ...de nem saját céljaitokra,zsebeitek megtömésére! !
dr. prédikátor
És ezt pont a fütyi-sz irja és mondja!!!Európa legkorruptabb kormánya a miénk Ezek még a kutya szájából a fogat is kilopnák ha nem harapna!Van pofájuk másra tolni a bűnüket!!!Szégyen hogy az emberek többsége mindezt etűri! De hát azért tartunk itt mert annak idején szartak elmenni szavazni!!!Most pedig kussolnak!Dagonyáznak a szarban!!!
IEN
"Brüsszel által biztosított 8200 milliárdos fejlesztési keretből akár 2500 milliárd forinttól is eleshetett volna hazánk." Volna!!! Ha nem lopnátok sokkal jobb VOLNA a népnek, ha megpusztulnátok az is jobb VOLNA!
bakegya
Egy velejéig beteg ,bűnbanda terrorban tartja a hegyek nélküli megence népességét,a többit pedig korrupt módon a magyar államkassza terhére zaklatja.
Hellcat
"akár 2500 milliárd forinttól is eleshetett volna " Feltételes mód...elesett? NEM! Akkormeg? Ez a veszély most is fenyeget nem? DE!
human
Jót röhöghettek, mikor megírták ezt a frappáns választ.
solidedge
Mivel eddig az összes, így a Gyurcsány kormány is korrupt volt. De minden felmérés egyértelműsíti, hogy a Fidesz kormánynál korruptabbat még nem pipáltak. Minimum azt kellett volna mondaniuk, hogy küzdenek a korrupció ellen, de ahogy védik a magukét az bűncselekmény pártolás. Eszük ágában sincs az ország érdekeit képviselni, amire elvileg felhatalmazták őket. Rablóbanda vezérek lettek.
IEN
@solidedge: Kérek egy példát, hogy a Gyurcsány kormány miért volt korrupt!
Vagy megszokásból írják,mondják?
Clavigo
Megint dobtak egy köbméter moslékot a híveknek..
namihami
@Clavigo: És ráadásul a csürhe jó étvággyal még falja is, utána jólesően böfögi vissza.
wagabund
@human: 13.55...

azt hiszem te találtad el a leghitelesebben...mert hogy ezt röhögés nélkül nem lehetett leírni, az biztos...
human
@solidedge: Nemsokára majd azt mondják, hogy ez a lopás nem olyan lopás, mint az elmúlt 25 évben. Ez a lopás a nemzet érdekében történik.
wagabund
Egy politikai elemző mondta bele a pacekba a nagy magyar valóságot...
ugyanis most válik szét az ország...naaa.neeem..nem bal-jobb oldalra, hanem urakra, és szolgákra...(arisztrokratának születni kell, ezt majd pár évtized múlva intézik)
Azt az úrnak készülők nagyon jól tudják, hogy ha már nem is születtek annak, de nagyon-nagyon sok pénzzel, sőt...elképzelhetetlenül sok pénzzel akármilyen fínom úr is lehet bármelyik kedvezményezettből..ehhez a sok pénz megszerzéséhez kell az ügyészségmentes nyugalom...

Most szólok, hogy tíz-húsz év múlva ha végigmegy egy falu utcáján valamelyik igen vagyonos, élet-halál ura, azt bizony levett kalappal, lehajtott fejjel fogják megtisztelni a szolgák..ez nem vízió..

ráadásul húsz év múlva már tökmindegy, ki lesz kormányon, úgysem lesz miből gazdálkodnia.
akár Gyurcsány is kotorászhat az üres kasszában..
nemkati
@wagabund: "Szeretlek, Magaroroszág!"
:((((
Toby
Van ám a fidesznyik pofán, vastag fidesznyik bőr ! A rinó meg irigykedik !

Mintha Gy. F. alatt nem lettek volna a hawerock hipp-hopp, egyik napról a másikra milliárdosok -min.elnöki aktív közreműködéssel !
Szarházi, bűnöző trógerek !
kutyahűség
Természetesen, miatta. Már vártam. Neki van 7 millliárja, az ő gyerekei állnak a maguk lábán, és az ő retyerutyája nyer meg minden pályázatot, akkor is, ha nem is indul. Ugye?
joopapa
Ha a Gyurcsány- Bajnai kormány volt a legkorruptabb, akkor a csuti maradona kurmánya mi?!A leges leg leg korruptabb! Ha a Gyurcsányék talicskával hordták ki a közpénzt, akkor ezek kamionnal!
egyvandor
Ha netán mégis lenne ilyen hivatal, Gorbán biztosan találna rá alkalmas vezetőket a nertársak köréből.
Desischado
Agyam dobom el! ezeknek már nem is tudom, miféle bőr van a pofájukon, hogy ilyet le mernek írni! Ők a legkorruptabb, legaljasabb ordas rablók!
Toby
@Matyi bácsi: Mire ? Arra, hogy Gy. alatt nem,lettek a hawerock hipp-hopp milliárdosok ( mint mangalicza lőrincz gázdagasztó ) vagy arra, hogy vastag bőr van a fidesznyik pofáján ?
quo vadis
@Toby: ahogy mondod: ez a felcsúti és a bandája "Szarházi, bűnöző trógerek !" A rendszerváltás óta még kormány nem lopott ennyit, mint ezek. Gyurcsány és Bajnai kisiskolás ezekhez képest.
IEN
@Toby: Arra te fasz, hogy kik lettek milliárdosok a Gyurcsány alatt!!! Ne csak vagdalkozz, tényeket! Én kapásból négyet írok neked, akik Orbán által lettek milliárdosok! nem kellett sokat gondolkoznom! Íme: Mászáros, Garancsi, Tiborz, Vajna.
Toby
@IEN: Anyád a fasz, te gibbon, aki homokért dugott a sivatagban !

Amúgy egy "Matyival" váltottam szót ! Olyan témában nem kell külön bizonyítást elrendelni, amely tartalma köztudott, akiket felsorolták, ebbe a kategóriába tartoznak !
Jegyzed fel !
Toby
@quo vadis: Azért elég érdekes, hogy sem Gy. sem Bajnai "lopásairól" semmilyen hírek nem jelentek meg, sem anno, sem aktuálisan ! Vajon miért ?
Továbbá, valószínűtlen, hogy a kondaqrmány nem csapot volna le rájuk, ha csak egy hangyányi bizonyíték is lett volna az orbánci " saját lábon állásra " !
Butautáló
@pbalage: Na bakker, akkor én bűnös vagyok!... Meg ekkora pofátlanság olvastán kurvamérges is!
solidedge
Én sem javaslom a korrupcióellenes ügyészséget. Ha hatékonyan lépnének fel előfordulhatna, hogy országunk évekig kormány nélkül maradna.
quo vadis
@Toby: Biztos, hogy az elmúlt kormányok idején is voltak "haverok", és volt olyan "iskolatárs" aki kedvezőbb feltételekhez jutott. De abban is biztos vagyok, hogy akár Gyurcsány, akár Bajnai bármit is saját zsebbe juttatott volna, akkor a fidesz felturbózva tárta volna fel az "igazságot" (bár az is igaz, hogy előzőleg egyikük sem a politikából akart csak megélni, hanem mindkettő DOLGOZOTT - és a számlájuk nem a partjuk hatalomra jutása után gyarapodott látványosan) Igaz, egyikük gyermeke sem áll meg oly mértékben a saját lábán, mint a jelenlegi hercegkisasszony.
quo vadis
Még annyit: azért arra kíváncsi lettem volna, hogy mit tett volna a fidesz, ha ilyen mészáros lőrincek, meg tiborcz istván félék bukkannak fel az előző kormány ideje alatt. Vagy Pápán kezdtek volna több milliárdos beruházásokba, kisvasút építésébe és még lehetne sorolni.
zöldszem
@quo vadis: Felgyújtották volna az országot ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.