Mesterházy Attila egy "láthatóbb, karakteresebb, erősebb, keményebb MSZP-t" szeretne látni, egy nemzeti karakterű, valódi szociáldemokrata, balközép pártot képzel el.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Papuska1
Egy ilyen párttal tényleg nehezebb lenne versenyezni, és az országnak is jobb lenne, mert nagyobb erőfeszítésre, jobb munkára kényszerítenék a FIDESZ-t is. Persze ettől még nagyon messze vannak! Talán az első eset, amikor a leírtak minden szavában egyetértek Mesterházyval. Ilyen is ritkán van, pedig én tudatosan próbálom keresni a közös pontokat.
prime777
@Papuska1: Igaza van Mesterházynak bizony.Mennyivel értelmesebb meg okosabb mint anno az Orbán-féle ellenzék.Mert hát amikor a szocik voltak hatalmon ez visszafelé sosem hangzott el.
Gratulálok!
Macskaszem
Ekkora okosságokat tud mondani, aztán a választási kampány elvérzett a nagy pozícióharcban. Attilánk már a bukta jelképe. Új ember kell, sajnos fogalmam sincs ki lehetne az.
Sziszifusz
Hiller és Mesterházy közelít a Fidesz-hez ? Szakad az MSZP ?
... vagy csak a migránsokkal szembeni lakossági ellenszenv miatt, így próbálják elérni, hogy a
pártjuk támogatottsága ne erodálódjon tovább.
1magyar
Igazuk van teljes mértékben, bár a fideszék is ezt csinálták anno, amire mára már rájöhettek, hogy nem volt normális és sok esetben ők még rosszabbul csinálják.Pld. benzinár stb.
mariaberta
Mesterházy? Te leszel a második, vagy harmadik Szili Katalin?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.